Onverklaarbare hiaten in uw carrière. Kandidaten voorbij de dertig hoeven hun werkervaring niet meer exact te dateren. Door het begin en het einde van elke functie vaag te laten, kunt u makkelijk een gat van zes maanden verstoppen. Een langere periode van inactiviteit is moeilijk te verhullen, maar dan kunt u in de verf zetten hoe u bent teruggekomen dankzij opleidingen, advieswerk of het schrijven voor een populaire blog.

Een lange reeks korte werkervaringen. Het is geen schande als u voor uw dertigste uw weg zoekt. Maar de hr-verantwoordelijke kan vermoeden dat u een verborgen gebrek hebt. Vermeld daarom de reden van uw vertrek en een telefoonnummer van iemand die de rekruteerder kan contacteren. Een andere mogelijkheid is het groeperen van enkele functies onder dezelfde hoofding, met het risico dat u iets korter in uw toelichting moet zijn.

Een loopbaan zonder veel evolutie. Om een monotone carrière dynamischer te maken, kunt u de functie opdelen in enkele etappes, volgens de verantwoordelijkheden die u kreeg. Leg de nadruk op het goede resultaat en de nieuwe vaardigheden die u telkens verwierf.

Bron: Capital

Onverklaarbare hiaten in uw carrière. Kandidaten voorbij de dertig hoeven hun werkervaring niet meer exact te dateren. Door het begin en het einde van elke functie vaag te laten, kunt u makkelijk een gat van zes maanden verstoppen. Een langere periode van inactiviteit is moeilijk te verhullen, maar dan kunt u in de verf zetten hoe u bent teruggekomen dankzij opleidingen, advieswerk of het schrijven voor een populaire blog. Een lange reeks korte werkervaringen. Het is geen schande als u voor uw dertigste uw weg zoekt. Maar de hr-verantwoordelijke kan vermoeden dat u een verborgen gebrek hebt. Vermeld daarom de reden van uw vertrek en een telefoonnummer van iemand die de rekruteerder kan contacteren. Een andere mogelijkheid is het groeperen van enkele functies onder dezelfde hoofding, met het risico dat u iets korter in uw toelichting moet zijn. Een loopbaan zonder veel evolutie. Om een monotone carrière dynamischer te maken, kunt u de functie opdelen in enkele etappes, volgens de verantwoordelijkheden die u kreeg. Leg de nadruk op het goede resultaat en de nieuwe vaardigheden die u telkens verwierf. Bron: Capital