U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

"Nadat ik die award had gewonnen, kreeg ik vaak te horen dat ik toch al heel wat had gepresteerd", blikt Vanwesenbeeck terug. "Maar ik antwoord dan dat je niets zomaar in je schoot geworpen krijgt. Als je iets wil bereiken, moet je er vooral heel, heel hard voor werken."

"Het was vooral mijn moeder, die ook uit een ondernemersfamilie kwam, die me dat inprentte", zegt Vanwesenbeeck. "Toen ik bijvoorbeeld op mijn 16de een scooter wou, moest ik ervoor gaan werken, om de waarde van geld te leren kennen."

"Mijn moeder voegde er ook altijd aan toe dat ik bij een tegenslag niet in de put moest zitten, maar vooral moest blijven doorgaan. 'Laat je niet kisten door tegenslagen'", klonk het.

"Die weerbaarheid die ik heb meegekregen, om te blijven vechten om mijn doel te bereiken, probeer ik nu ook al mee te geven aan mijn eigen kinderen. Zelfs nu ze nog maar vijf en zeven zijn."

"Nadat ik die award had gewonnen, kreeg ik vaak te horen dat ik toch al heel wat had gepresteerd", blikt Vanwesenbeeck terug. "Maar ik antwoord dan dat je niets zomaar in je schoot geworpen krijgt. Als je iets wil bereiken, moet je er vooral heel, heel hard voor werken.""Het was vooral mijn moeder, die ook uit een ondernemersfamilie kwam, die me dat inprentte", zegt Vanwesenbeeck. "Toen ik bijvoorbeeld op mijn 16de een scooter wou, moest ik ervoor gaan werken, om de waarde van geld te leren kennen.""Mijn moeder voegde er ook altijd aan toe dat ik bij een tegenslag niet in de put moest zitten, maar vooral moest blijven doorgaan. 'Laat je niet kisten door tegenslagen'", klonk het."Die weerbaarheid die ik heb meegekregen, om te blijven vechten om mijn doel te bereiken, probeer ik nu ook al mee te geven aan mijn eigen kinderen. Zelfs nu ze nog maar vijf en zeven zijn."