Van Otterloo had 23 jaar voor de Nederlandse multinational gewerkt, toen hij in 2007 aan de slag ging bij Punch Powertrain. "Tel af en toe eens tot drie. Wees niet te impulsief", zei Van de Werf.

"Aize is al overleden" vertelt Van Otterloo. "Hij was een van mijn managers bij Philips. Ik ben nogal intuïtief, een gevoelsmens. Niet dat ik snel uitvlieg, al gebeurt dat wel een keer. Ik doe soms zaken vanuit het buikgevoel. Maar vaak moet je eerst even een sommetje maken. Even nadenken, tot drie tellen, de rekening maken. Dat heb ik geleerd van Aize van de Werf."

Van Otterloo had 23 jaar voor de Nederlandse multinational gewerkt, toen hij in 2007 aan de slag ging bij Punch Powertrain. "Tel af en toe eens tot drie. Wees niet te impulsief", zei Van de Werf. "Aize is al overleden" vertelt Van Otterloo. "Hij was een van mijn managers bij Philips. Ik ben nogal intuïtief, een gevoelsmens. Niet dat ik snel uitvlieg, al gebeurt dat wel een keer. Ik doe soms zaken vanuit het buikgevoel. Maar vaak moet je eerst even een sommetje maken. Even nadenken, tot drie tellen, de rekening maken. Dat heb ik geleerd van Aize van de Werf."