U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

"Op aanraden van Hans Crijns werd ik lid van een groep van 60 tot 80 ondernemers bij Vlerick. Het zijn bijna allemaal ondernemers die hun eigen familiale zaak leiden. We behandelen daar diverse thema's uit onze praktijk. Het is als een forum, en er komen thema's aan bod zoals de familiale opvolging. Sommige van die ondernemers hebben die wissel naar de volgende generatie al gedaan. Ik nog niet, maar ik hoop daar uiterlijk over twee jaar werk van te maken."

"Hans Crijns leerde me ook hoe nuttig het is als je een adviesraad hebt voor je onderneming. Mijn raad van bestuur bestaat hoofdzakelijk uit familieleden, maar daarnaast heb ik een adviesraad. Die bestaat uit drie externe mensen. Jo Sanders, een voormalige vennoot bij Ernst & Young, en vandaag actief via het adviesbureau NV Focus. Luc Rogge, de directeur-generaal van Colruyt Groep. En de financiële man Pierre Sureda. Hij was in het actief bij Bank Van Breda, tot die financiële instelling werd verkocht aan Ackermans & van Haaren. Vandaag adviseert hij nog altijd de familie Leysen. Vier keer per jaar bekijken we samen alle cijfers, de budgetten, de toekomst. Het doet me nadenken over de opvolging, over de strategische toekomst van de onderneming. Ik ben bijzonder tevreden met dat advies van professor Hans Crijns."

"Op aanraden van Hans Crijns werd ik lid van een groep van 60 tot 80 ondernemers bij Vlerick. Het zijn bijna allemaal ondernemers die hun eigen familiale zaak leiden. We behandelen daar diverse thema's uit onze praktijk. Het is als een forum, en er komen thema's aan bod zoals de familiale opvolging. Sommige van die ondernemers hebben die wissel naar de volgende generatie al gedaan. Ik nog niet, maar ik hoop daar uiterlijk over twee jaar werk van te maken.""Hans Crijns leerde me ook hoe nuttig het is als je een adviesraad hebt voor je onderneming. Mijn raad van bestuur bestaat hoofdzakelijk uit familieleden, maar daarnaast heb ik een adviesraad. Die bestaat uit drie externe mensen. Jo Sanders, een voormalige vennoot bij Ernst & Young, en vandaag actief via het adviesbureau NV Focus. Luc Rogge, de directeur-generaal van Colruyt Groep. En de financiële man Pierre Sureda. Hij was in het actief bij Bank Van Breda, tot die financiële instelling werd verkocht aan Ackermans & van Haaren. Vandaag adviseert hij nog altijd de familie Leysen. Vier keer per jaar bekijken we samen alle cijfers, de budgetten, de toekomst. Het doet me nadenken over de opvolging, over de strategische toekomst van de onderneming. Ik ben bijzonder tevreden met dat advies van professor Hans Crijns."