"Mijn vader zei altijd: doe eerst je eigen werk goed, en kijk pas daarna naar het werk van een ander. Dus vooraleer je ziet wat anderen slecht doen en hen bekritiseert, moet je eerst zien of je het zelf allemaal wel goed doet. Die instelling leidt tot een goede bedrijfscultuur. Mijn vader was een technisch aankoper. Hij studeerde economie, maar in zijn hart en ziel bleef hij een ingenieur."

"Ik kan dat advies uiteraard heel goed toepassen bij IGW. Ik ben CEO sinds eind 2012 en moet vooral meer synergie brengen in de onderneming. Dat vergt veranderingen. Maar veranderen is niet eenvoudig. Je moet mensen leren samenwerken, die dat voordien niet deden. De aandeelhouders vroegen mij als CEO omdat ik af en toe ook eens op tafel kan slaan. Maar ik moet dus wel bekwaam zijn om te werken mét en niet tégen de werknemers."

"Mijn vader zei altijd: doe eerst je eigen werk goed, en kijk pas daarna naar het werk van een ander. Dus vooraleer je ziet wat anderen slecht doen en hen bekritiseert, moet je eerst zien of je het zelf allemaal wel goed doet. Die instelling leidt tot een goede bedrijfscultuur. Mijn vader was een technisch aankoper. Hij studeerde economie, maar in zijn hart en ziel bleef hij een ingenieur.""Ik kan dat advies uiteraard heel goed toepassen bij IGW. Ik ben CEO sinds eind 2012 en moet vooral meer synergie brengen in de onderneming. Dat vergt veranderingen. Maar veranderen is niet eenvoudig. Je moet mensen leren samenwerken, die dat voordien niet deden. De aandeelhouders vroegen mij als CEO omdat ik af en toe ook eens op tafel kan slaan. Maar ik moet dus wel bekwaam zijn om te werken mét en niet tégen de werknemers."