Netvibes. De gratis webdienst Netvibes.com groepeert websites, blogs, netwerkprofielen enzovoort, volledig volgens uw eigen voorkeuren.

Forum. Wilt u weten wat de consumenten zeggen over bepaalde producten? Tik dan in Google bijvoorbeeld "inurl:forum" met daarachter de naam van het product.

Twitter. Als u de namen kent van enkele specialisten in uw domein, kunt u hen opsporen via de zoekmotor van Twitter en deze mensen volgen. Als u bijvoorbeeld zoekt op '#media', ziet u in chronologische volgorde alle berichten in verband met de media. U kunt op die manier de actiefste twitteraars in dat domein identificeren en gaan volgen.

Bron: Management

Netvibes. De gratis webdienst Netvibes.com groepeert websites, blogs, netwerkprofielen enzovoort, volledig volgens uw eigen voorkeuren. Forum. Wilt u weten wat de consumenten zeggen over bepaalde producten? Tik dan in Google bijvoorbeeld "inurl:forum" met daarachter de naam van het product. Twitter. Als u de namen kent van enkele specialisten in uw domein, kunt u hen opsporen via de zoekmotor van Twitter en deze mensen volgen. Als u bijvoorbeeld zoekt op '#media', ziet u in chronologische volgorde alle berichten in verband met de media. U kunt op die manier de actiefste twitteraars in dat domein identificeren en gaan volgen. Bron: Management