U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

Hij kreeg zijn beste advies van Lorrie Norrington, die lang een afdeling van eBay leidde. Voordien was zij een van de vertrouwelingen van de legendarische CEO Jack Welch bij het industriële conglomeraat General Electric.

"Lorrie Norrington heeft mij naar de VS gehaald nadat ik voor eBay de Benelux-activiteiten had opgezet. Ik heb er onder meer de advertentieafdeling wereldwijd uitgebouwd", zegt Peers. "Ik heb lange tijd aan haar gerapporteerd en zij was een erg goede mentor. Ik heb erg veel van haar geleerd. Lorrie Norrington drukte bijvoorbeeld vertrouwen in een wiskundige formule uit:

Vertrouwen = (bekwaamheid+consistentie+persoonlijke band)/eigenbelang

Vertrouwen is altijd belangrijk, en zeker ook in de internetsector. Als de verstandhouding tussen de partijen er is, worden er betere en snellere resultaten gehaald."

"Vertrouwen wordt door een aantal factoren bepaald. Onder meer consistentie is erg belangrijk. Wie steeds zijn of haar doelstellingen haalt en nooit voor negatieve verrassingen zorgt, krijgt meer krediet. Aan de andere kant is er geen vertrouwensrelatie mogelijk als de partijen enkel hun eigenbelang voor ogen hebben. Zeker dat laatste wordt nog al te vaak vergeten."

Hij kreeg zijn beste advies van Lorrie Norrington, die lang een afdeling van eBay leidde. Voordien was zij een van de vertrouwelingen van de legendarische CEO Jack Welch bij het industriële conglomeraat General Electric."Lorrie Norrington heeft mij naar de VS gehaald nadat ik voor eBay de Benelux-activiteiten had opgezet. Ik heb er onder meer de advertentieafdeling wereldwijd uitgebouwd", zegt Peers. "Ik heb lange tijd aan haar gerapporteerd en zij was een erg goede mentor. Ik heb erg veel van haar geleerd. Lorrie Norrington drukte bijvoorbeeld vertrouwen in een wiskundige formule uit:Vertrouwen = (bekwaamheid+consistentie+persoonlijke band)/eigenbelangVertrouwen is altijd belangrijk, en zeker ook in de internetsector. Als de verstandhouding tussen de partijen er is, worden er betere en snellere resultaten gehaald.""Vertrouwen wordt door een aantal factoren bepaald. Onder meer consistentie is erg belangrijk. Wie steeds zijn of haar doelstellingen haalt en nooit voor negatieve verrassingen zorgt, krijgt meer krediet. Aan de andere kant is er geen vertrouwensrelatie mogelijk als de partijen enkel hun eigenbelang voor ogen hebben. Zeker dat laatste wordt nog al te vaak vergeten."