U kunt zich hiernaast abonneren op de nieuwsbrief Bizz By Mail en zich uitschrijven door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

De start-up neemt voor bedrijven ook de administratie over om zich in regel te stellen met de Europese wetgeving. Domiciliëringen zijn handig omdat je op tijd betaalt en ondernemingen kunnen gerust zijn dat ze hun geld krijgen. De grote moeilijkheid is de domiciliëring opstarten. Veel klanten haken af omdat het te lang duurt of ze beginnen zelfs niet om de nodige gegevens in te vullen. Ondertussen zijn er nieuwe Europese regels waardoor de bedrijven vanaf februari moeten overstappen naar het Sepa Direct Debit-systeem.

Dominique Adriansens (foto) en Koen Serry komen uit de bankwereld. Ze maken komaf met domiciliëringen op papier en ontwierpen een all-in-oneproduct om mandaten volledig elektronisch te beheren. Bedrijven kunnen hun klanten online contracten en domiciliëringen elektronisch laten tekenen. De documenten worden veilig bewaard, geïntegreerd met de boekhouding, banken en andere partijen. De klant behoudt de controle.

Twikey heeft twee verkopers in dienst en het onderhandelt met ondernemingen en banken over partnerschappen. Twee banken zetten al een sterke integratie op met de software van Twikey, andere banken volgen.

Hans Hermans

De start-up neemt voor bedrijven ook de administratie over om zich in regel te stellen met de Europese wetgeving. Domiciliëringen zijn handig omdat je op tijd betaalt en ondernemingen kunnen gerust zijn dat ze hun geld krijgen. De grote moeilijkheid is de domiciliëring opstarten. Veel klanten haken af omdat het te lang duurt of ze beginnen zelfs niet om de nodige gegevens in te vullen. Ondertussen zijn er nieuwe Europese regels waardoor de bedrijven vanaf februari moeten overstappen naar het Sepa Direct Debit-systeem. Dominique Adriansens (foto) en Koen Serry komen uit de bankwereld. Ze maken komaf met domiciliëringen op papier en ontwierpen een all-in-oneproduct om mandaten volledig elektronisch te beheren. Bedrijven kunnen hun klanten online contracten en domiciliëringen elektronisch laten tekenen. De documenten worden veilig bewaard, geïntegreerd met de boekhouding, banken en andere partijen. De klant behoudt de controle. Twikey heeft twee verkopers in dienst en het onderhandelt met ondernemingen en banken over partnerschappen. Twee banken zetten al een sterke integratie op met de software van Twikey, andere banken volgen. Hans Hermans