U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

Bert Stas wilde acteur worden, maar studeerde wat zijn ouders wilden. Hij koos voor een baan in een bank en vocht zich vooruit als manager en in de communicatiesector. Hij voelde de energie uit zich wegstromen en toen hij in 2010 werd ontslagen, was hij helemaal leeg. Hij besloot zijn levenservaringen, en vooral zijn jeugdherinneringen, op papier te zetten.

"Ik herinner het me nog alsof het gisteren was. Ik had als kind heel veel fantasie. Ik speelde veel en beleefde de wildste avonturen. Ik was een heldhaftige cowboy en de rug van de sofa was, tot ergernis van mijn moeder, de rug van mijn paard. Het was in de zomer van 1976 dat ik, op dat paard, besefte dat het voorbij was. In september van dat jaar startte ik de richting Latijn aan het Sint-Jan Berchmanscollege op de Meir in Antwerpen. Fantasie moest plaatsmaken voor theorie, verhalen voor leerboeken en spel voor ernst. En niet ik schreef vanaf die dag het scenario, maar ouders, leraars en managers."

"De jaren van het onbezorgd spelen en genieten komen misschien nooit meer terug. Na mijn ontslag besliste ik voor mijn eigen passie te gaan en weer mijn eigen verhaal te schrijven. Daarbij wil ik ook anderen helpen hun verhaal te schrijven. Daarom begeleid ik mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan, geef ik opleidingen aan jonge leidinggevenden en coach ik kaderleden die net iets meer willen betekenen voor hun medewerkers en voor hun organisatie."

Bron: 100 in Zicht, 100 buitengewone inzichten van gewone mensen. Dit inspiratieboek kwam tot stand als een experiment. Honderd LinkedIn-relaties beslisten samen een boek te maken waarin ze een belangrijk inzicht uit hun leven delen. De opbrengst van het project gaat naar de vzw Moeders voor moeders.

www.100inzicht.be

In juli en augustus schakelt BizzByMail over op het ritme van de zomer: u krijgt de nieuwsbrief op maandag, woensdag en vrijdag in plaats van elke weekdag.

Bert Stas wilde acteur worden, maar studeerde wat zijn ouders wilden. Hij koos voor een baan in een bank en vocht zich vooruit als manager en in de communicatiesector. Hij voelde de energie uit zich wegstromen en toen hij in 2010 werd ontslagen, was hij helemaal leeg. Hij besloot zijn levenservaringen, en vooral zijn jeugdherinneringen, op papier te zetten."Ik herinner het me nog alsof het gisteren was. Ik had als kind heel veel fantasie. Ik speelde veel en beleefde de wildste avonturen. Ik was een heldhaftige cowboy en de rug van de sofa was, tot ergernis van mijn moeder, de rug van mijn paard. Het was in de zomer van 1976 dat ik, op dat paard, besefte dat het voorbij was. In september van dat jaar startte ik de richting Latijn aan het Sint-Jan Berchmanscollege op de Meir in Antwerpen. Fantasie moest plaatsmaken voor theorie, verhalen voor leerboeken en spel voor ernst. En niet ik schreef vanaf die dag het scenario, maar ouders, leraars en managers.""De jaren van het onbezorgd spelen en genieten komen misschien nooit meer terug. Na mijn ontslag besliste ik voor mijn eigen passie te gaan en weer mijn eigen verhaal te schrijven. Daarbij wil ik ook anderen helpen hun verhaal te schrijven. Daarom begeleid ik mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan, geef ik opleidingen aan jonge leidinggevenden en coach ik kaderleden die net iets meer willen betekenen voor hun medewerkers en voor hun organisatie."Bron: 100 in Zicht, 100 buitengewone inzichten van gewone mensen. Dit inspiratieboek kwam tot stand als een experiment. Honderd LinkedIn-relaties beslisten samen een boek te maken waarin ze een belangrijk inzicht uit hun leven delen. De opbrengst van het project gaat naar de vzw Moeders voor moeders.www.100inzicht.beIn juli en augustus schakelt BizzByMail over op het ritme van de zomer: u krijgt de nieuwsbrief op maandag, woensdag en vrijdag in plaats van elke weekdag.