U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

Veel heeft het niet gescheeld of Vandenberghe had met zijn leven een heel andere richting ingeslagen. Als jongeling van achttien twijfelde hij sterk wat hij ging doen: naar de universiteit om te studeren, of patissier worden.

"Ik ben uiteindelijk als handelsingenieur afgestudeerd en in de bankwereld terechtgekomen", vertelt Vandenberghe. "Ik ben zeer blij met die keuze, maar er zijn zo veel prachtige beroepen die je kunt uitoefenen in het leven, zo veel goede dingen die je kunt realiseren. Voor hetzelfde geld was ik een ondernemer geworden. Het maakt niet uit welke keuze je maakt, maar als je gekozen hebt, moet je ervoor gaan, moet je je volledig geven en trots zijn op wat je doet. Mijn vader heeft mij deze belangrijke levenswijsheid meegegeven toen hij zei: 'Wat je ook kiest in het leven, doe het goed'."

Veel heeft het niet gescheeld of Vandenberghe had met zijn leven een heel andere richting ingeslagen. Als jongeling van achttien twijfelde hij sterk wat hij ging doen: naar de universiteit om te studeren, of patissier worden."Ik ben uiteindelijk als handelsingenieur afgestudeerd en in de bankwereld terechtgekomen", vertelt Vandenberghe. "Ik ben zeer blij met die keuze, maar er zijn zo veel prachtige beroepen die je kunt uitoefenen in het leven, zo veel goede dingen die je kunt realiseren. Voor hetzelfde geld was ik een ondernemer geworden. Het maakt niet uit welke keuze je maakt, maar als je gekozen hebt, moet je ervoor gaan, moet je je volledig geven en trots zijn op wat je doet. Mijn vader heeft mij deze belangrijke levenswijsheid meegegeven toen hij zei: 'Wat je ook kiest in het leven, doe het goed'."