U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

LanzaTech brengt zijn eerste commerciële producten ten vroegste volgend jaar op de markt. Het heeft projecten lopen waarbij het de uitstoot van Chinese staalfabrieken gebruikt om ethanolbrandstof te maken voor voertuigen.

De Britse ondernemer Richard Branson beschouwt LanzaTech, dat wordt geleid door CEO Jennifer Holmgren, als een van de meest veelbelovende start-ups voor de toekomst. Omdat LanzaTech ook vliegtuigbrandstof van restproducten uit de olie,- staal of chemische sector maakt, was zijn interesse meteen gewekt. Zijn bedrijf Virgin Atlantic heeft het recht verkregen als eerste vliegtuigmaatschappij de brandstof van LanzaTech te gebruiken.

Bron: www.startups.co.uk

LanzaTech brengt zijn eerste commerciële producten ten vroegste volgend jaar op de markt. Het heeft projecten lopen waarbij het de uitstoot van Chinese staalfabrieken gebruikt om ethanolbrandstof te maken voor voertuigen. De Britse ondernemer Richard Branson beschouwt LanzaTech, dat wordt geleid door CEO Jennifer Holmgren, als een van de meest veelbelovende start-ups voor de toekomst. Omdat LanzaTech ook vliegtuigbrandstof van restproducten uit de olie,- staal of chemische sector maakt, was zijn interesse meteen gewekt. Zijn bedrijf Virgin Atlantic heeft het recht verkregen als eerste vliegtuigmaatschappij de brandstof van LanzaTech te gebruiken.Bron: www.startups.co.uk