"Het beste advies kreeg ik van mijn schoonvader zaliger", herinnert zich Renson. "'Omring u door de beste mensen.' Door mensen die beter zijn dan jezelf. En dat is zo in onze onderneming. Alles draait rond de mensen. Je mag de schoonste fabriek hebben, de beste machines. Als die niet worden geleid of gestuurd door de beste mensen, dan komt er niets van. De mensen zijn onze basis."

Paul Renson ziet zijn rol als gedelegeerd bestuurder dan ook vooral strategisch. Hij is omringd door een directiecomité, met onder andere een operationeel en financieel directeur. "We hebben op alle cruciale posten zeer sterke mensen. We hebben per land en per business unit een bedrijfsleider. Die krijgen veel autonomie en worden afgerekend op basis van meetbare resultaten. We hebben overal mensen die verantwoordelijkheid hebben. En ze pakken die ook. Je geeft hen vertrouwen, en dan krijg je vertrouwen terug. Dat is de uitdaging."

"We zullen ook altijd eerst in de eigen vijver kijken als we iemand zoeken voor een functie. Je kan mensen een nieuwe baan, een nieuwe uitdaging bieden. Dat is belangrijk. Iemand die doet wat hij graag doet, doet dat altijd veel beter. We staan open voor de ambitie van de eigen mensen. We willen mensen laten doorgroeien."

"Het beste advies kreeg ik van mijn schoonvader zaliger", herinnert zich Renson. "'Omring u door de beste mensen.' Door mensen die beter zijn dan jezelf. En dat is zo in onze onderneming. Alles draait rond de mensen. Je mag de schoonste fabriek hebben, de beste machines. Als die niet worden geleid of gestuurd door de beste mensen, dan komt er niets van. De mensen zijn onze basis."Paul Renson ziet zijn rol als gedelegeerd bestuurder dan ook vooral strategisch. Hij is omringd door een directiecomité, met onder andere een operationeel en financieel directeur. "We hebben op alle cruciale posten zeer sterke mensen. We hebben per land en per business unit een bedrijfsleider. Die krijgen veel autonomie en worden afgerekend op basis van meetbare resultaten. We hebben overal mensen die verantwoordelijkheid hebben. En ze pakken die ook. Je geeft hen vertrouwen, en dan krijg je vertrouwen terug. Dat is de uitdaging.""We zullen ook altijd eerst in de eigen vijver kijken als we iemand zoeken voor een functie. Je kan mensen een nieuwe baan, een nieuwe uitdaging bieden. Dat is belangrijk. Iemand die doet wat hij graag doet, doet dat altijd veel beter. We staan open voor de ambitie van de eigen mensen. We willen mensen laten doorgroeien."