U kunt zich hiernaast abonneren op de nieuwsbrief Bizz By Mail en zich uitschrijven door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

Het idee is eenvoudig: vermijd zo mogelijk de klassieke vergaderzalen, profiteer van de buitenlucht om een frisse neus te halen en blijf doeltreffend en productief. Voedingsspecialisten, diëtisten en osteopaten waarschuwen al lang voor de gevaren van onze sedentaire levensstijl zoals overgewicht en zwaarlijvigheid, hart- en vaatziekten, diabetes, stress of rugpijn. "De stoel is zowat de tabak van onze generatie, zegt de Amerikaanse onderneemster Nilofer Merchant. "Hij richt evenveel schade aan." Hoe pakt u het aan?

-Kies op voorhand een niet te lang, lusvormig parcours.

-Spreek na de vergadering een korte samenvatting in op een dictafoon.

-Beperk het aantal deelnemers tot maximaal vier.

-Schakel je mobiele telefoon uit.

Stéphanie Grosjean

Het idee is eenvoudig: vermijd zo mogelijk de klassieke vergaderzalen, profiteer van de buitenlucht om een frisse neus te halen en blijf doeltreffend en productief. Voedingsspecialisten, diëtisten en osteopaten waarschuwen al lang voor de gevaren van onze sedentaire levensstijl zoals overgewicht en zwaarlijvigheid, hart- en vaatziekten, diabetes, stress of rugpijn. "De stoel is zowat de tabak van onze generatie, zegt de Amerikaanse onderneemster Nilofer Merchant. "Hij richt evenveel schade aan." Hoe pakt u het aan?-Kies op voorhand een niet te lang, lusvormig parcours. -Spreek na de vergadering een korte samenvatting in op een dictafoon. -Beperk het aantal deelnemers tot maximaal vier. -Schakel je mobiele telefoon uit. Stéphanie Grosjean