U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

1 Hou enkele taken bij de hand. Wanneer je onverwacht tijd krijgt doordat een afspraak wordt afgezegd of je af te rekenen krijgen met vertraging, is het goed om enkele niet zo dringende taken bij de hand te hebben. Womack heeft bijvoorbeeld altijd postkaartjes, enveloppen en postzegels bij zich zodat hij op zulke momenten kaartjes kan schrijven om mensen te bedanken, voor hun verjaardag of persoonlijke berichten aan klanten of medewerkers kan sturen. "Iets doen in plaats van iets dat in het water viel zorgt ervoor dat ik me productief blijf voelen en het onverwachte gebaar maakt dat ik opval in de massa."

2 Trek oefentijd uit voor technologie. Heb je nieuwe technologie nodig voor videoconferencing, voor een vergadering of presentatie? Plan oefentijd in om je vertrouwd te maken met de technische snufjes.

3 Anticipeer op wat verkeerd kan lopen. Iedereen morst wel eens koffie of vergeet zijn gms-lader. Bereid je daar op voor. Moet je er altijd onberispelijk uitzien voor klanten, zorg dan dat je een schoon reservehemd hebt liggen op het werk. Koop een extra lader voor het werk of bewaar je lader steevast in de tas die je elke dag meeneemt naar kantoor.

4 Gebruik afzeggingen om het grote plaatje te bekijken. Wanneer een vergadering of afspraak wordt afgezegd nemen mensen de vrijgekomen tijd te baat om te ontspannen met een koffiepauze of gewoon voort te werken aan de taak waar ze mee bezig waren. Er is nog een derde optie: gebruik het vrijgekomen uur om het langetermijnproject waar je nu en dan aan werkt een eind vooruit te helpen.

Bron: Entrepreneur.com

Heeft u zelf tips of advies voor professionals, stuur een mailtje naar benny.debruyneATtrends.be met 'BizzByMail-nieuwsbrief' in de onderwerpregel van de mail.

1 Hou enkele taken bij de hand. Wanneer je onverwacht tijd krijgt doordat een afspraak wordt afgezegd of je af te rekenen krijgen met vertraging, is het goed om enkele niet zo dringende taken bij de hand te hebben. Womack heeft bijvoorbeeld altijd postkaartjes, enveloppen en postzegels bij zich zodat hij op zulke momenten kaartjes kan schrijven om mensen te bedanken, voor hun verjaardag of persoonlijke berichten aan klanten of medewerkers kan sturen. "Iets doen in plaats van iets dat in het water viel zorgt ervoor dat ik me productief blijf voelen en het onverwachte gebaar maakt dat ik opval in de massa."2 Trek oefentijd uit voor technologie. Heb je nieuwe technologie nodig voor videoconferencing, voor een vergadering of presentatie? Plan oefentijd in om je vertrouwd te maken met de technische snufjes. 3 Anticipeer op wat verkeerd kan lopen. Iedereen morst wel eens koffie of vergeet zijn gms-lader. Bereid je daar op voor. Moet je er altijd onberispelijk uitzien voor klanten, zorg dan dat je een schoon reservehemd hebt liggen op het werk. Koop een extra lader voor het werk of bewaar je lader steevast in de tas die je elke dag meeneemt naar kantoor.4 Gebruik afzeggingen om het grote plaatje te bekijken. Wanneer een vergadering of afspraak wordt afgezegd nemen mensen de vrijgekomen tijd te baat om te ontspannen met een koffiepauze of gewoon voort te werken aan de taak waar ze mee bezig waren. Er is nog een derde optie: gebruik het vrijgekomen uur om het langetermijnproject waar je nu en dan aan werkt een eind vooruit te helpen.Bron: Entrepreneur.comHeeft u zelf tips of advies voor professionals, stuur een mailtje naar benny.debruyneATtrends.be met 'BizzByMail-nieuwsbrief' in de onderwerpregel van de mail.