U kunt zich hiernaast abonneren op de nieuwsbrief Bizz By Mail en zich uitschrijven door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

"Hij vond dat heel belangrijk", herinnert Leten zich. "Mijn broer en ik schieten soms nog in een de lach als we eraan denken." Leten heeft het beste advies ook doorgegeven aan zijn twee zonen, nu 30 en 28. "En ik geloof dat ze het opgevolgd hebben. Ik ben blij dat het stabiele, vriendelijke en bereikbare persoonlijkheden zijn."

"Ik vind het ook belangrijk dat ik ook zelf in mijn job bereikbaar ben. Natuurlijk kwam daar wel een rem op te staan nadat ik CEO was geworden. Daarom denk ik dat ik de stap moet doen in de richting van een ander. In het begin besef je dat niet. Je vraagt je af 'waarom komen die niet meer?'"

"Maar ik moet mezelf natuurlijk ook beschermen. Ik moet kunnen slapen en tijd voor mijn familie hebben en om zaken te bestuderen. Ik moet met andere woorden zorgen dat ik niet overbeschikbaar ben. Want ik heb de neiging om overbeschikbaar te zijn."

Bert Lauwers

"Hij vond dat heel belangrijk", herinnert Leten zich. "Mijn broer en ik schieten soms nog in een de lach als we eraan denken." Leten heeft het beste advies ook doorgegeven aan zijn twee zonen, nu 30 en 28. "En ik geloof dat ze het opgevolgd hebben. Ik ben blij dat het stabiele, vriendelijke en bereikbare persoonlijkheden zijn.""Ik vind het ook belangrijk dat ik ook zelf in mijn job bereikbaar ben. Natuurlijk kwam daar wel een rem op te staan nadat ik CEO was geworden. Daarom denk ik dat ik de stap moet doen in de richting van een ander. In het begin besef je dat niet. Je vraagt je af 'waarom komen die niet meer?'" "Maar ik moet mezelf natuurlijk ook beschermen. Ik moet kunnen slapen en tijd voor mijn familie hebben en om zaken te bestuderen. Ik moet met andere woorden zorgen dat ik niet overbeschikbaar ben. Want ik heb de neiging om overbeschikbaar te zijn."Bert Lauwers