U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

"De man verwoordde het heel mooi. In het leven komt het erop aan om iets te durven doen, om de eerste stap te doen. Vanaf dan werken al je acties zelfversterkend richting het doel dat je je gesteld hebt. Indien je in het leven, zowel persoonlijk als professioneel, niet durft te dromen, niet durft vooruit te kijken, en uiteindelijk die eerste stap niet durft te doen, dan zal er nooit iets veranderen aan je leven."

"Aan dit durven hangt natuurlijk ook onvermijdelijk het risico op falen. Soms leidt het dromen en vooruitkijken tot situaties waarin mensen of bedrijven hun hand overspelen. Een grote les uit de bankencrisis vind ik dat je nooit te grote sprongen mag nemen. Enige zin voor realiteit en een degelijke risicoanalyse helpen bij de implementatie van plannen. Gewoon al een tweede mening vragen, helpt."

Van Autreve haalt ook nog een advies aan die hij uit zijn opvoeding heeft meegekregen: open staan voor de sterke diversiteit van de wereld. "Leven en laten leven is mijn motto. We stellen graag ons eigen grote gelijk voorop, maar we moeten aanvaarden dat anderen hun eigen mening hebben en daar ook respect voor opbrengen. Die diversiteit maakt de wereld complexer, maar ook heel wat mooier."

"De man verwoordde het heel mooi. In het leven komt het erop aan om iets te durven doen, om de eerste stap te doen. Vanaf dan werken al je acties zelfversterkend richting het doel dat je je gesteld hebt. Indien je in het leven, zowel persoonlijk als professioneel, niet durft te dromen, niet durft vooruit te kijken, en uiteindelijk die eerste stap niet durft te doen, dan zal er nooit iets veranderen aan je leven.""Aan dit durven hangt natuurlijk ook onvermijdelijk het risico op falen. Soms leidt het dromen en vooruitkijken tot situaties waarin mensen of bedrijven hun hand overspelen. Een grote les uit de bankencrisis vind ik dat je nooit te grote sprongen mag nemen. Enige zin voor realiteit en een degelijke risicoanalyse helpen bij de implementatie van plannen. Gewoon al een tweede mening vragen, helpt."Van Autreve haalt ook nog een advies aan die hij uit zijn opvoeding heeft meegekregen: open staan voor de sterke diversiteit van de wereld. "Leven en laten leven is mijn motto. We stellen graag ons eigen grote gelijk voorop, maar we moeten aanvaarden dat anderen hun eigen mening hebben en daar ook respect voor opbrengen. Die diversiteit maakt de wereld complexer, maar ook heel wat mooier."