U kunt zich hiernaast abonneren op de nieuwsbrief Bizz By Mail en zich uitschrijven door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

"Na mijn studies deed ik een stage in New York, bij onze agent Hugh S. McKee. In de jaren zestig ontwikkelde hij samen met mijn vader de business in de Verenigde Staten. Die man heeft ons enorm veel bijgeleerd over zakendoen in de Verenigde Staten: over de openheid van de Amerikanen, de nood aan directe communicatie en snel reageren. Hij heeft ons geleerd hoe we er moesten verkopen, rekening houdend met het risico van wisselkoersschommelingen van de dollar. Hij was een echte visionair en ligt aan de basis van ons succes in Amerika."

"Hugh was een jonge Ier, die uitgeweken was naar New York. Een jonge leeuw, hij moest zich bewijzen. Hij zei altijd: 'Things are never as good or as bad as they seem at the time'. Als de zaken zeer goed gaan, moet je oppassen. Want hoogstwaarschijnlijk komt er plots een mindere periode. En als je in de put zit, zal er op het laatste moment wel een oplossing komen. Dat zie je ook in de geschiedenis van onze onderneming. Het is vaak kantje boord geweest. We dachten dat het gedaan was. Dat er geen toekomst meer was. Maar uiteindelijk kwam er altijd wel een oplossing."

"Ik vond dit misschien wel het beste advies. Je moet blijven relativeren, en met beide voeten op de grond blijven. Geen exuberante dingen doen. Maar tegelijk was Hugh Mckee heel dynamisch. Je had dus die bijzonder mooie combinatie van voorzichtigheid en enthousiasme."

Wolfgang Riepl

"Na mijn studies deed ik een stage in New York, bij onze agent Hugh S. McKee. In de jaren zestig ontwikkelde hij samen met mijn vader de business in de Verenigde Staten. Die man heeft ons enorm veel bijgeleerd over zakendoen in de Verenigde Staten: over de openheid van de Amerikanen, de nood aan directe communicatie en snel reageren. Hij heeft ons geleerd hoe we er moesten verkopen, rekening houdend met het risico van wisselkoersschommelingen van de dollar. Hij was een echte visionair en ligt aan de basis van ons succes in Amerika.""Hugh was een jonge Ier, die uitgeweken was naar New York. Een jonge leeuw, hij moest zich bewijzen. Hij zei altijd: 'Things are never as good or as bad as they seem at the time'. Als de zaken zeer goed gaan, moet je oppassen. Want hoogstwaarschijnlijk komt er plots een mindere periode. En als je in de put zit, zal er op het laatste moment wel een oplossing komen. Dat zie je ook in de geschiedenis van onze onderneming. Het is vaak kantje boord geweest. We dachten dat het gedaan was. Dat er geen toekomst meer was. Maar uiteindelijk kwam er altijd wel een oplossing.""Ik vond dit misschien wel het beste advies. Je moet blijven relativeren, en met beide voeten op de grond blijven. Geen exuberante dingen doen. Maar tegelijk was Hugh Mckee heel dynamisch. Je had dus die bijzonder mooie combinatie van voorzichtigheid en enthousiasme."Wolfgang Riepl