U kunt zich hiernaast abonneren op de nieuwsbrief Bizz By Mail en zich uitschrijven door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

Steria Benelux heeft 178 voltijdsequivalenten in dienst en 77 via het Luxemburgse filiaal. Het levert onder meer de biometrische scanoplossing voor de gemeenten en mag met Unisys het netwerk van de Europese belasting- en douanediensten vernieuwen. De groep boekte in 2013 een omzet van 35 miljoen, een stijging met 13 procent.

De CEO van Steria Benelux werkte zich op met een A1 in marketing- en businessmanagement van de Hogeschool Antwerpen. Tegenwoordig is hij ook actief als coach voor het Bryo-project van Voka om startende ondernemers te begeleiden.

Hij kreeg zijn beste advies van een directeur in het begin van zijn carrière, toen hij verkoper was bij firma's als Panasonic, Datapoint, Dolmen en Digital Equipment. "Neem geen beslissingen voor je bedrijf, die je niet zou nemen als ze over jouw privésituatie zouden gaan. Doe niets waarover je zou zeggen: dat risico zou ik nooit willen nemen, of dat zou ik om ethische of om andere redenen nooit willen doen."

Bruno Leijnse

Steria Benelux heeft 178 voltijdsequivalenten in dienst en 77 via het Luxemburgse filiaal. Het levert onder meer de biometrische scanoplossing voor de gemeenten en mag met Unisys het netwerk van de Europese belasting- en douanediensten vernieuwen. De groep boekte in 2013 een omzet van 35 miljoen, een stijging met 13 procent.De CEO van Steria Benelux werkte zich op met een A1 in marketing- en businessmanagement van de Hogeschool Antwerpen. Tegenwoordig is hij ook actief als coach voor het Bryo-project van Voka om startende ondernemers te begeleiden.Hij kreeg zijn beste advies van een directeur in het begin van zijn carrière, toen hij verkoper was bij firma's als Panasonic, Datapoint, Dolmen en Digital Equipment. "Neem geen beslissingen voor je bedrijf, die je niet zou nemen als ze over jouw privésituatie zouden gaan. Doe niets waarover je zou zeggen: dat risico zou ik nooit willen nemen, of dat zou ik om ethische of om andere redenen nooit willen doen." Bruno Leijnse