U kunt zich hiernaast abonneren op de nieuwsbrief Bizz By Mail en zich uitschrijven door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

"Ik zeg daarom altijd tegen mensen in het bedrijf 'ik zal je alles vertellen dat ik kan en mag vertellen, en in wat ik je vertel, zal ik eerlijk zijn. Maar als er iets is dat ik je niet kan vertellen, moet je dat maar aanvaarden'. Ik zal dus nooit met iets op de proppen komen dat niet juist is. Ik geloof sterk in integriteit, zeker ook in zaken. Als je dat niet hebt, komt dat later in je leven toch als een boemerang terug."

Niet dat Thomas zelf met scha en schande heeft moeten ondervinden dat liegen niet kan. "Ik merk wel dat andere mensen soms vinden dat ze iets moeten zeggen dat niet noodzakelijk waar is. En dat is voor niets nodig, niet in zaken en niet in het leven in het algemeen", aldus Thomas, die ook een aantal mensen ronduit heeft weten falen in hun job omdat ze minder eerlijk werden.

Thomas gaf het advies van zijn vader ook door aan zijn vier kinderen. "Een zeer belangrijk stukje advies. Alle kinderen liegen op zekere leeftijd tegen hun ouders. Dat is een experiment dat ze allemaal ooit uitproberen. En dan gaat het er niet over hen daarmee gewoon te confronteren, maar om hun uit te leggen waarom het toch niet werkt."

Bert Lauwers

"Ik zeg daarom altijd tegen mensen in het bedrijf 'ik zal je alles vertellen dat ik kan en mag vertellen, en in wat ik je vertel, zal ik eerlijk zijn. Maar als er iets is dat ik je niet kan vertellen, moet je dat maar aanvaarden'. Ik zal dus nooit met iets op de proppen komen dat niet juist is. Ik geloof sterk in integriteit, zeker ook in zaken. Als je dat niet hebt, komt dat later in je leven toch als een boemerang terug." Niet dat Thomas zelf met scha en schande heeft moeten ondervinden dat liegen niet kan. "Ik merk wel dat andere mensen soms vinden dat ze iets moeten zeggen dat niet noodzakelijk waar is. En dat is voor niets nodig, niet in zaken en niet in het leven in het algemeen", aldus Thomas, die ook een aantal mensen ronduit heeft weten falen in hun job omdat ze minder eerlijk werden.Thomas gaf het advies van zijn vader ook door aan zijn vier kinderen. "Een zeer belangrijk stukje advies. Alle kinderen liegen op zekere leeftijd tegen hun ouders. Dat is een experiment dat ze allemaal ooit uitproberen. En dan gaat het er niet over hen daarmee gewoon te confronteren, maar om hun uit te leggen waarom het toch niet werkt."Bert Lauwers