U kunt zich hiernaast abonneren op de nieuwsbrief Bizz By Mail en zich uitschrijven door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

1 Investeren in goede ideeën in plaats van in een goed oprichtersteam.

2 Dezelfde snelheid en drang verwachten als bij de oprichting van zijn eigen bedrijf. Wanneer een investeerder die snelheid niet ziet, wordt hij ongerust en begint hij zich destructief te gedragen.

3. Zich als de CEO van de start-up opstellen tijdens de een à twee uur per week die hij spendeert aan zijn investering.

4. Alleen in een start-up investeren in plaats van samen te investeren met andere kapitaalverstrekkers. Door dat te doen spreid je immers de lasten en de risico's.

Hoe moet het dan wel volgens Chris Heivly? Aanvaard dat de oprichters van de start-up de touwtjes in handen hebben en dat zij (naast je geld) vooral een beroep willen doen op jouw ervaring en netwerk.

Bron: het novembernummer van Inc.

1 Investeren in goede ideeën in plaats van in een goed oprichtersteam.2 Dezelfde snelheid en drang verwachten als bij de oprichting van zijn eigen bedrijf. Wanneer een investeerder die snelheid niet ziet, wordt hij ongerust en begint hij zich destructief te gedragen.3. Zich als de CEO van de start-up opstellen tijdens de een à twee uur per week die hij spendeert aan zijn investering.4. Alleen in een start-up investeren in plaats van samen te investeren met andere kapitaalverstrekkers. Door dat te doen spreid je immers de lasten en de risico's.Hoe moet het dan wel volgens Chris Heivly? Aanvaard dat de oprichters van de start-up de touwtjes in handen hebben en dat zij (naast je geld) vooral een beroep willen doen op jouw ervaring en netwerk.Bron: het novembernummer van Inc.