U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

1 Dat je vrijwilliger bent, betekent niet dat je niet professioneel moet werken. "In het tweede jaar werden de deadlines niet gerespecteerd en stuurden we een mail dat wie binnen de 24 uur niet reageerde, niet meer meedeed. Tedx-conferenties hebben een heel hoog niveau bereikt en de bezoekers hebben hoge verwachtingen."

2 Bouw een organisatiemodel waarin iedereen meewerkt, want dat verplicht elke medewerkers om kwaliteit te leveren. "Het drijft je tot het maximum. Als er iets is wat je zelf niet kan, zoek dan professionele hulp of een mentor."

3 Geef vrijwilligers iets terug. "Vrijwilligers krijgen veel terug voor hun inspanningen door de sprekers die ze persoonlijk kunnen ontmoeten."

Bron: het artikel over TedxBrussels in Trends van 24 oktober 2013.

1 Dat je vrijwilliger bent, betekent niet dat je niet professioneel moet werken. "In het tweede jaar werden de deadlines niet gerespecteerd en stuurden we een mail dat wie binnen de 24 uur niet reageerde, niet meer meedeed. Tedx-conferenties hebben een heel hoog niveau bereikt en de bezoekers hebben hoge verwachtingen."2 Bouw een organisatiemodel waarin iedereen meewerkt, want dat verplicht elke medewerkers om kwaliteit te leveren. "Het drijft je tot het maximum. Als er iets is wat je zelf niet kan, zoek dan professionele hulp of een mentor." 3 Geef vrijwilligers iets terug. "Vrijwilligers krijgen veel terug voor hun inspanningen door de sprekers die ze persoonlijk kunnen ontmoeten."Bron: het artikel over TedxBrussels in Trends van 24 oktober 2013.