U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

1 Start een programma waarmee werknemers tijd krijgen om te werken op projecten die ze leuk vinden maar geen band hebben met hun jobinhoud. Cook doet dat nu met het Blue Sky-programma. Google deed het Apple voor.

2 Vergemakkelijk voor je personeel de toegang tot de eigen producten. Cook biedt zijn medewerkers nu korting aan voor de hebbedingen van de onderneming uit California.

3 Geef je medewerkers publiekelijk complimentjes.

4 Cook geeft collega's die al lang voor het bedrijf werken in verantwoordelijke functies de kans om een sabbatical te nemen.

5 Meer dan zijn voorganger probeert Cook met een tegenvoorstel werknemers die naar een concurrent willen toch in het bedrijf te houden.

Bron: Inc.com

1 Start een programma waarmee werknemers tijd krijgen om te werken op projecten die ze leuk vinden maar geen band hebben met hun jobinhoud. Cook doet dat nu met het Blue Sky-programma. Google deed het Apple voor.2 Vergemakkelijk voor je personeel de toegang tot de eigen producten. Cook biedt zijn medewerkers nu korting aan voor de hebbedingen van de onderneming uit California.3 Geef je medewerkers publiekelijk complimentjes.4 Cook geeft collega's die al lang voor het bedrijf werken in verantwoordelijke functies de kans om een sabbatical te nemen.5 Meer dan zijn voorganger probeert Cook met een tegenvoorstel werknemers die naar een concurrent willen toch in het bedrijf te houden.Bron: Inc.com