Keer terug naar uw jeugd. Maak een lijst van de dingen die u graag deed als kind. Zou u die activiteiten nog steeds leuk vinden? Hoe kunnen ze uw carrière beïnvloeden?

Maak een creativiteitsbord. Pak een groot stuk papier of karton en schrijf in het midden: Nieuwe business. Als u zich vervolgens omringt met beelden van uw droom, zal uw passie groeien. Naarmate de affiche evolueert, zult u zien wat er ontbreekt en ontdekken hoe u de hiaten moet vullen.

Maak een lijst van sleutelfiguren. Bestudeer de mensen die hetzelfde hebben bereikt als wat u wilt. Hoe hebben zij de recessie overleefd?

Doe wat u leuk vindt. Ook als u geen businessplan of investeerder hebt, moet u gewoon beginnen te doen wat u leuk vindt. Probeer het eens uit, bouw een netwerk op en vraag om feedback.

Druk op de pauzetoets. Zit niet constant aan business te denken. Verzet uw zinnen door te gaan schrijven, sporten, schilderen, tuinieren enzovoort. Daardoor zult u frisse ideeën krijgen. Schrijf ze op en gebruik ze.

Bron: Entrepreneur.com

Keer terug naar uw jeugd. Maak een lijst van de dingen die u graag deed als kind. Zou u die activiteiten nog steeds leuk vinden? Hoe kunnen ze uw carrière beïnvloeden? Maak een creativiteitsbord. Pak een groot stuk papier of karton en schrijf in het midden: Nieuwe business. Als u zich vervolgens omringt met beelden van uw droom, zal uw passie groeien. Naarmate de affiche evolueert, zult u zien wat er ontbreekt en ontdekken hoe u de hiaten moet vullen. Maak een lijst van sleutelfiguren. Bestudeer de mensen die hetzelfde hebben bereikt als wat u wilt. Hoe hebben zij de recessie overleefd? Doe wat u leuk vindt. Ook als u geen businessplan of investeerder hebt, moet u gewoon beginnen te doen wat u leuk vindt. Probeer het eens uit, bouw een netwerk op en vraag om feedback. Druk op de pauzetoets. Zit niet constant aan business te denken. Verzet uw zinnen door te gaan schrijven, sporten, schilderen, tuinieren enzovoort. Daardoor zult u frisse ideeën krijgen. Schrijf ze op en gebruik ze. Bron: Entrepreneur.com