Uit het magazine

RV Food lanceert Belgische pasta

Sinds deze zomer ligt pasta in de winkelrekken, gemaakt met Belgische tarwe. Het moet het eerste product in een rij worden. 'In ketens als Colruyt, Delhaize of Carrefour is ruimte voor een assortiment met producten van Belgische herkomst', meent Johan Steyaert, zaakvoerder van RV Food.

Knack Weekend

Made in China: wat de tomaat te maken heeft met de wereldeconomie

De nederige tomaat is gegeerd goed onder zakenlui over de hele wereld. Dat staat te lezen in het boek 'Het rode goud'. Hier doet schrijver Jean-Baptiste Malet uit de doeken hoe de vrucht getransformeerd wordt in de vorm waarin hij het meeste waard is: als concentraat, de basis voor heel wat soepen, sauzen en pizza's.

Uit het magazine

Bijlwerpen komt naar Vlaanderen

Vrijetijdsbestedingen zoals bijlwerpen, angerrooms en obstakelraces vieren vaardigheden die als 'mannelijk' te boek staan: rauwe kracht ontketenen, loos gaan, risico's nemen, niet zeuren en doorbijten. Was de ongetemde viriliteit dan niet op haar retour?

Uit het magazine

The Family helpt entrepreneurs te groeien met swag

Na kantoren in Parijs, Berlijn en Londen, de grootste drie start-uphubs van Europa, koos The Family begin dit jaar Brussel als locatie voor zijn vierde kantoor. The Family helpt ondernemers te groeien en neemt een participatie in start-ups. Maar noem hen vooral geen accelerator.