Uit het magazine

8 gratis onlinetools voor zelfstandigen

Al meer dan 20.000 unieke bezoekers hebben de eerste bruto-nettocalculator voor zelfstandigen geraadpleegd, die het ondernemingsloket en sociaal verzekeringsfonds Xerius vorige maand lanceerde. Maak kennis met deze en zeven andere tools op maat van zelfstandigen.

Knack

Olifanten kennen geen glazen plafond

In Stoor nooit een vlooiende aap reikt Constanze Mager, bioloog en hoofd educatie bij Koninklijke Burgers' Zoo, de lezer oplossingen aan uit het dierenrijk voor dagdagelijkse problemen en uitdagingen op het werk. Knack biedt u graag een passage uit het boek aan.

'Je kan enkel succes begrijpen als je falen meet'

Laurence Van Elegem

'Waarom proberen we succes in bedrijfsomgevingen enkel te begrijpen aan de hand van de positieve resultaten, die overduidelijk statistisch weinig representatief zijn?', vraagt Laurence Van Elegem, marketing- en communicatiemanager van @nexxworks, zich af.

Clarida Technologies schenkt softwarelicenties weg in strijd tegen mensenhandel en terrorisme

De start-up Clarida Technologies stelt zijn softwarelicenties ter waarde van een miljard euro gratis ter beschikking in de strijd tegen mensenhandel en terrorisme. Dat kondigt Robin Poelmans, met zijn neef Jonas de oprichter van Clarida Technologies, vandaag aan op het Global Sustainability Network, een conferentie voor duurzaamheid in de Pauselijke Academie voor Wetenschappen.