"Ik zal dit jaar meer verdienen dan ik ooit in mijn beste jaar als broker verdiend heb," verklaarde Belfort maandag tijdens een conferentie in Dubai. " Het is mijn doel ruim 100 miljoen te verdienen, zodat ik dit jaar iedereen kan terugbetalen," voegde hij eraan toe.

Met 'iedereen' bedoelde hij de slachtoffers van de fraude met aandelen waarvan hij in de jaren negentig beschuldigd werd. Gedupeerden wachten op een schadevergoeding van om en bij de 50 miljoen dollar van Belfort. Tenminste, dat is volgens Belfort 'zijn deel van de boete'.

De 'Wolf of Wall Street' werd in 2003 veroordeeld tot 22 maanden cel voor het witwassen van geld en fraude met effecten in de jaren 1990. Hij deed dat via het legendarische bedrijf Stratton Oakmont Inc. Het volledige 'gedupeerde' bedrag van de aandelenzwendel wordt geraamd op ruim 200 miljoen dollar.

Vandaag komt Jordan Belfort aan de kost via lucratieve voordrachten en tournees door de Verenigde Staten.

"Ik werd hebberig," zei Belfort vandaag in Dubai. "Hebzucht is niet goed. Ambitie is goed en passie is goed. Het is mijn doel om meer te geven dan ik krijg. Zodra iedereen terugbetaald is, zal ik me een stuk beter voelen," voegde hij eraan toe. (Bloomberg/BO)

"Ik zal dit jaar meer verdienen dan ik ooit in mijn beste jaar als broker verdiend heb," verklaarde Belfort maandag tijdens een conferentie in Dubai. " Het is mijn doel ruim 100 miljoen te verdienen, zodat ik dit jaar iedereen kan terugbetalen," voegde hij eraan toe. Met 'iedereen' bedoelde hij de slachtoffers van de fraude met aandelen waarvan hij in de jaren negentig beschuldigd werd. Gedupeerden wachten op een schadevergoeding van om en bij de 50 miljoen dollar van Belfort. Tenminste, dat is volgens Belfort 'zijn deel van de boete'.De 'Wolf of Wall Street' werd in 2003 veroordeeld tot 22 maanden cel voor het witwassen van geld en fraude met effecten in de jaren 1990. Hij deed dat via het legendarische bedrijf Stratton Oakmont Inc. Het volledige 'gedupeerde' bedrag van de aandelenzwendel wordt geraamd op ruim 200 miljoen dollar.Vandaag komt Jordan Belfort aan de kost via lucratieve voordrachten en tournees door de Verenigde Staten."Ik werd hebberig," zei Belfort vandaag in Dubai. "Hebzucht is niet goed. Ambitie is goed en passie is goed. Het is mijn doel om meer te geven dan ik krijg. Zodra iedereen terugbetaald is, zal ik me een stuk beter voelen," voegde hij eraan toe. (Bloomberg/BO)