Eddy Geysen, die amper 61 jaar werd, overleed na een ongelukkige val. Geysen, van opleiding licentiaat vertaler-tolk, is vooral bekend voor zijn carrière bij General Motors, waar hij zich opwerkte tot voorzitter en gedelegeerd bestuurder van Opel Belgium. Die positie bekleedde hij van 1998 tot aan zijn pensioen in 2004. Hij bleef tot 2009 lid van de raad van toezicht van het Duitse moederbedrijf Opel AG.

Naast zijn functie bij Opel zetelde Geysen ook in de raden van bestuur van een aantal beursgenoteerde ondernemingen, zoals GIMV en Punch. Zijn ervaring in de auto-industrie leverde hem ook het voorzitterschap op van de taskforce Voertuigindustrie en van Flanders Drive, het kennis- en innovatiecentrum van de Vlaamse overheid voor de automobielnijverheid.

Eddy Geysen, die amper 61 jaar werd, overleed na een ongelukkige val. Geysen, van opleiding licentiaat vertaler-tolk, is vooral bekend voor zijn carrière bij General Motors, waar hij zich opwerkte tot voorzitter en gedelegeerd bestuurder van Opel Belgium. Die positie bekleedde hij van 1998 tot aan zijn pensioen in 2004. Hij bleef tot 2009 lid van de raad van toezicht van het Duitse moederbedrijf Opel AG. Naast zijn functie bij Opel zetelde Geysen ook in de raden van bestuur van een aantal beursgenoteerde ondernemingen, zoals GIMV en Punch. Zijn ervaring in de auto-industrie leverde hem ook het voorzitterschap op van de taskforce Voertuigindustrie en van Flanders Drive, het kennis- en innovatiecentrum van de Vlaamse overheid voor de automobielnijverheid.