Dat melden de kranten van Mediahuis.

Han C. leidde drie bedrijven: Arlis Investments, AIK Investment Group en Confidential Investments.

De twee kantoren zijn al een tijd dicht en een directe medewerker, verscheidene cliënten en meerdere mensen uit de sector getuigen anoniem dat ze hem sinds een tiental dagen op geen enkele manier kunnen bereiken.

Eén cliënt zegt dat zijn kapitaal onlangs plots geslonken bleek van 1,8 miljoen tot 70.000 euro. Een andere heeft bij de politie van Mortsel een klacht ingediend en nog een andere klant wil naar het gerecht stappen om zijn belegging van 225.000 euro terug te eisen.

C. verkocht onder meer de producten van het bedrijf Aristophil, dat eind 2014 frauduleus failliet ging. Hij was ook gespecialiseerd in Tak 23-producten die erg riskant kunnen zijn. C. zelf claimde in 2013 dat hij 4.000 klanten had over heel Vlaanderen.

(Belga/RR)

Dat melden de kranten van Mediahuis. Han C. leidde drie bedrijven: Arlis Investments, AIK Investment Group en Confidential Investments. De twee kantoren zijn al een tijd dicht en een directe medewerker, verscheidene cliënten en meerdere mensen uit de sector getuigen anoniem dat ze hem sinds een tiental dagen op geen enkele manier kunnen bereiken. Eén cliënt zegt dat zijn kapitaal onlangs plots geslonken bleek van 1,8 miljoen tot 70.000 euro. Een andere heeft bij de politie van Mortsel een klacht ingediend en nog een andere klant wil naar het gerecht stappen om zijn belegging van 225.000 euro terug te eisen. C. verkocht onder meer de producten van het bedrijf Aristophil, dat eind 2014 frauduleus failliet ging. Hij was ook gespecialiseerd in Tak 23-producten die erg riskant kunnen zijn. C. zelf claimde in 2013 dat hij 4.000 klanten had over heel Vlaanderen.(Belga/RR)