De 30-jarige Giulia Van Waeyenberge is een dochter van Gabriël Van Waeyenberge, de broer van Piet en Jozef Van Waeyenberge.
Giulia Van Waeyenberge wordt tijdens de algemene vergadering van 8 mei voorgedragen als bestuurder bij het beursgenoteerde Deceuninck.

Giulia is investeringsmanager bij Sofina. Die holding heeft een belang van 17,5 procent in het West-Vlaamse Deceuninck.

Giulia Van Waeyenberge is een burgerlijke ingenieur elektrotechniek van de KU Leuven, en volgde een bijkomende opleiding economie in Singapore. De voorbije jaren was ze actief bij de zakenbank Merrill Lynch in Singapore en Londen. Haar levenspartner is Michaël Saverys, een zoon van Marc Saverys van de Antwerpse redersfamilie.

De familie Van Waeyenberge sprokkelde fortuin en faam via de zuivelsector en de bankenwereld. De Vlaamse captain of industry en baron Piet Van Waeyenberge is ook voorzitter van de Vlaamse vereniging De Warande. Vader Gabriël is bestuurder in het familiale vehikel De Eik. (WR)

De 30-jarige Giulia Van Waeyenberge is een dochter van Gabriël Van Waeyenberge, de broer van Piet en Jozef Van Waeyenberge. Giulia Van Waeyenberge wordt tijdens de algemene vergadering van 8 mei voorgedragen als bestuurder bij het beursgenoteerde Deceuninck. Giulia is investeringsmanager bij Sofina. Die holding heeft een belang van 17,5 procent in het West-Vlaamse Deceuninck. Giulia Van Waeyenberge is een burgerlijke ingenieur elektrotechniek van de KU Leuven, en volgde een bijkomende opleiding economie in Singapore. De voorbije jaren was ze actief bij de zakenbank Merrill Lynch in Singapore en Londen. Haar levenspartner is Michaël Saverys, een zoon van Marc Saverys van de Antwerpse redersfamilie. De familie Van Waeyenberge sprokkelde fortuin en faam via de zuivelsector en de bankenwereld. De Vlaamse captain of industry en baron Piet Van Waeyenberge is ook voorzitter van de Vlaamse vereniging De Warande. Vader Gabriël is bestuurder in het familiale vehikel De Eik. (WR)