Het personeel van Belgocontrol ontdekte de aanwerving in de laatste uitgave van het personeelsblad Hubnews, melden Het Nieuwsblad en De Standaard maandag.

De luchtverkeersleiders reageren misnoegd. "Iedereen moet hier zware selectieproeven afleggen, behalve de zoon van de baas", luidt het .

Benoît Tintin was tot voor kort bedrijfsleider van de Luikse drukkerij Artelia, die hij in januari 2007 oprichtte. Op 15 januari 2010 ging Artelia failliet, en drie dagen later werd Benoît Tintin aangeworven als chauffeur.

Het personeel van Belgocontrol ontdekte de aanwerving in de laatste uitgave van het personeelsblad Hubnews, melden Het Nieuwsblad en De Standaard maandag. De luchtverkeersleiders reageren misnoegd. "Iedereen moet hier zware selectieproeven afleggen, behalve de zoon van de baas", luidt het . Benoît Tintin was tot voor kort bedrijfsleider van de Luikse drukkerij Artelia, die hij in januari 2007 oprichtte. Op 15 januari 2010 ging Artelia failliet, en drie dagen later werd Benoît Tintin aangeworven als chauffeur.