Thierry Tacheny, de huidige CEO van mediabedrijf SBS Belgium, wordt vanaf 1 april onafhankelijk Strategic Business Consultant bij De Vijver Media, de moedermaatschappij van SBS Belgium. Philippe Bonamie volgt Tacheny op als CEO van SBS Belgium.

Philippe Bonamie is momenteel nog operationeel directeur (COO) en werkt al meer dan een jaar bij SBS Belgium, verduidelijkt woordvoerder Christophe Demasure.

Tacheny zal op groepsniveau commerciële modellen opstellen en de coaching van SBS verder opvolgen. Hij zal bekijken welke nieuwe commerciële activiteiten in de toekomst mogelijk zijn.

"SBS Belgium heeft met de komst van VIER gezorgd voor een nieuwe dynamiek op de Vlaamse televisiemarkt: nooit werd er meer in tv geïnvesteerd en nooit werden er meer sterke programma's gemaakt, zowel bij de commerciële als de openbare omroepen", zegt Wouter Vandenhaute, CEO van De Vijver Media.

"Thierry Tacheny legde als CEO en architect van het nieuwe SBS Belgium de fundamenten voor ons ambitieuze groepsverhaal. Het is voor mij dan ook een voorrecht dat de unieke 'know how' en mediakennis van Thierry binnen De Vijver Media als onafhankelijk Strategic Business Consultant aangewend wordt", aldus Vandenhaute. (Belga/BO)

Thierry Tacheny, de huidige CEO van mediabedrijf SBS Belgium, wordt vanaf 1 april onafhankelijk Strategic Business Consultant bij De Vijver Media, de moedermaatschappij van SBS Belgium. Philippe Bonamie volgt Tacheny op als CEO van SBS Belgium.Philippe Bonamie is momenteel nog operationeel directeur (COO) en werkt al meer dan een jaar bij SBS Belgium, verduidelijkt woordvoerder Christophe Demasure.Tacheny zal op groepsniveau commerciële modellen opstellen en de coaching van SBS verder opvolgen. Hij zal bekijken welke nieuwe commerciële activiteiten in de toekomst mogelijk zijn. "SBS Belgium heeft met de komst van VIER gezorgd voor een nieuwe dynamiek op de Vlaamse televisiemarkt: nooit werd er meer in tv geïnvesteerd en nooit werden er meer sterke programma's gemaakt, zowel bij de commerciële als de openbare omroepen", zegt Wouter Vandenhaute, CEO van De Vijver Media."Thierry Tacheny legde als CEO en architect van het nieuwe SBS Belgium de fundamenten voor ons ambitieuze groepsverhaal. Het is voor mij dan ook een voorrecht dat de unieke 'know how' en mediakennis van Thierry binnen De Vijver Media als onafhankelijk Strategic Business Consultant aangewend wordt", aldus Vandenhaute. (Belga/BO)