Wolf vertrekt naar het conglomeraat Basic Elements van de Russische oligarch Oleg Deripaska. De andere co-CEO Donald Walker zal het bedrijf voortaan alleen leiden.

Wolf zal bij Basic Elements als voorzitter van de raad van bestuur bij de verkeersafdeling Division OJSC Russian Machines actief zijn.
Wolf was 15 jaar bij het Magna-concern aan de slag en is sinds april 2005 co-CEO. Hij was het afgelopen jaar verantwoordelijk voor de onderhandelingen over de overname van Opel. Die overnamepoging mislukte toen het moederbedrijf General Motors uiteindelijk besliste de noodlijdende dochter niet te verkopen.

Wolf vertrekt naar het conglomeraat Basic Elements van de Russische oligarch Oleg Deripaska. De andere co-CEO Donald Walker zal het bedrijf voortaan alleen leiden.Wolf zal bij Basic Elements als voorzitter van de raad van bestuur bij de verkeersafdeling Division OJSC Russian Machines actief zijn. Wolf was 15 jaar bij het Magna-concern aan de slag en is sinds april 2005 co-CEO. Hij was het afgelopen jaar verantwoordelijk voor de onderhandelingen over de overname van Opel. Die overnamepoging mislukte toen het moederbedrijf General Motors uiteindelijk besliste de noodlijdende dochter niet te verkopen.