Scott Alcott verlaat het telecombedrijf voor een nieuwe uitdaging in de VS, meldt Belgacom. Hij vertrekt naar een bedrijf dat geen concurrent is van Belgacom. Een officiële aankondiging daarover volgt binnenkort. Wie Alcott zal opvolgen, is nog niet beslist.

Vorig jaar vertrokken ook al een aantal topmensen bij Belgacom. Er was toen vooral veel te doen rond het vertrek van Concetta Fagard.

Twaalf jaar

Alcott kwam in 1999 bij Belgacom als General Manager voor Marketing Integration. In de loop der jaren nam hij verschillende verantwoordelijkheden op, gaande van Head of Fixed Line Division, CIO van Fixed Line Services, Chief Strategy Officer, EVP Service Delivery Engine & Wholesale en sinds begin dit jaar EVP Consumer Business Unit.

"Na 12 jaren valt het mij en mijn familie zeer zwaar om de Belgacom Groep en België te verlaten. Wij houden veel van dit land en dit bedrijf. Zowel familiale overwegingen als een nieuwe professionele uitdaging doen ons besluiten om deze stap nu te zetten", stelt Alcott.

Belgacom-CEO Didier Bellens dankt Alcott voor zijn "jarenlange inzet en daadkracht" voor Belgacom. "Ik heb de voorbije jaren zeer nauw samengewerkt met Scott en kan getuigen van zijn solide knowhow en ervaring in de telecommunicatiesector." (Belga/KVDA)

Scott Alcott verlaat het telecombedrijf voor een nieuwe uitdaging in de VS, meldt Belgacom. Hij vertrekt naar een bedrijf dat geen concurrent is van Belgacom. Een officiële aankondiging daarover volgt binnenkort. Wie Alcott zal opvolgen, is nog niet beslist. Vorig jaar vertrokken ook al een aantal topmensen bij Belgacom. Er was toen vooral veel te doen rond het vertrek van Concetta Fagard. Twaalf jaar Alcott kwam in 1999 bij Belgacom als General Manager voor Marketing Integration. In de loop der jaren nam hij verschillende verantwoordelijkheden op, gaande van Head of Fixed Line Division, CIO van Fixed Line Services, Chief Strategy Officer, EVP Service Delivery Engine & Wholesale en sinds begin dit jaar EVP Consumer Business Unit. "Na 12 jaren valt het mij en mijn familie zeer zwaar om de Belgacom Groep en België te verlaten. Wij houden veel van dit land en dit bedrijf. Zowel familiale overwegingen als een nieuwe professionele uitdaging doen ons besluiten om deze stap nu te zetten", stelt Alcott. Belgacom-CEO Didier Bellens dankt Alcott voor zijn "jarenlange inzet en daadkracht" voor Belgacom. "Ik heb de voorbije jaren zeer nauw samengewerkt met Scott en kan getuigen van zijn solide knowhow en ervaring in de telecommunicatiesector." (Belga/KVDA)