Saskia Schatteman werd in april 2009 als Executive Vice President Marketing verantwoordelijk voor het residentiële marketingbeleid van Telenet. Schatteman werd in 2008 nog verkozen tot Marketeer van het Jaar en was de eerste Vlaamse vrouw die de titel in de wacht sleepte. Ze stapte in 2005 over van Procter & Gamble naar De Lijn en reorganiseerde de marketingafdeling van de openbaarvervoersmaatschappij volledig.

Donderdag maakte Telenet ook bekend dat het directiecomité wordt uitgebreid: Jan Vorstermans wordt chief operating officer (COO), Patrick Vincent wordt chief commercial officer. Duco Sickinghe blijft de CEO en Renaat Berckmoes de financieel directeur (CFO).

Het nieuwe directiecomité telt tien leden, eind 2009 waren er dat acht. De nieuwe leidinggevende functies worden ingevuld door interne promoties. Opvallend: ongeveer een derde van de functies wordt ingevuld door een vrouw.

Herbert Vanhove wordt als Senior VP Product Management verantwoordelijk voor de productontwikkeling. Inge Smidts wordt aangeduid als Senior VP Residential Marketing en krijgt de verantwoordelijkheid over de residentiële business.

Ronny Verhelst zal als hoofd van de mobiele divisie en media deel gaan uitmaken van het directiecomité, net als Martine Tempels als verantwoordelijke voor oplossingen aan bedrijven (Telenet Solutions). De andere directieleden zijn Luc Machtelinckx (EVP General Counsel) en Claudia Poels (SVP Human Resources).

Saskia Schatteman werd in april 2009 als Executive Vice President Marketing verantwoordelijk voor het residentiële marketingbeleid van Telenet. Schatteman werd in 2008 nog verkozen tot Marketeer van het Jaar en was de eerste Vlaamse vrouw die de titel in de wacht sleepte. Ze stapte in 2005 over van Procter & Gamble naar De Lijn en reorganiseerde de marketingafdeling van de openbaarvervoersmaatschappij volledig.Donderdag maakte Telenet ook bekend dat het directiecomité wordt uitgebreid: Jan Vorstermans wordt chief operating officer (COO), Patrick Vincent wordt chief commercial officer. Duco Sickinghe blijft de CEO en Renaat Berckmoes de financieel directeur (CFO). Het nieuwe directiecomité telt tien leden, eind 2009 waren er dat acht. De nieuwe leidinggevende functies worden ingevuld door interne promoties. Opvallend: ongeveer een derde van de functies wordt ingevuld door een vrouw. Herbert Vanhove wordt als Senior VP Product Management verantwoordelijk voor de productontwikkeling. Inge Smidts wordt aangeduid als Senior VP Residential Marketing en krijgt de verantwoordelijkheid over de residentiële business. Ronny Verhelst zal als hoofd van de mobiele divisie en media deel gaan uitmaken van het directiecomité, net als Martine Tempels als verantwoordelijke voor oplossingen aan bedrijven (Telenet Solutions). De andere directieleden zijn Luc Machtelinckx (EVP General Counsel) en Claudia Poels (SVP Human Resources).