Sabine Sagaert sprokkelde al een aanzienlijke carrière bij elkaar. Van 2001 tot 2009 werkte ze bij AB InBev, in haar laatste functie als algemeen directeur voor België en Luxemburg.

In september 2009 werd ze CEO van de divisie 'dental' bij het beursgenoteerde Arseus. Daar bleef ze tot januari 2011. In juni van dat jaar werd ze directeur van de Europese moutfabrieken van de voedingsreus Cargill. Die heeft zijn Europese hoofdkantoor in Mechelen.

Bij Miko, producent van koffie en kunststofverpakkingen, wordt Sabine Sagaert voorgedragen als bestuurder tijdens de algemene vergadering van 28 mei. Belgische beursgenoteerde bedrijven moeten vanaf 2019 een derde vrouwen in de raad van bestuur hebben. Miko was naarstig op zoek naar een vrouwelijke bestuurder. De visvijver is klein en de concurrentie enorm, luidt het bij de onderneming.

Sabine Sagaert sprokkelde al een aanzienlijke carrière bij elkaar. Van 2001 tot 2009 werkte ze bij AB InBev, in haar laatste functie als algemeen directeur voor België en Luxemburg.In september 2009 werd ze CEO van de divisie 'dental' bij het beursgenoteerde Arseus. Daar bleef ze tot januari 2011. In juni van dat jaar werd ze directeur van de Europese moutfabrieken van de voedingsreus Cargill. Die heeft zijn Europese hoofdkantoor in Mechelen.Bij Miko, producent van koffie en kunststofverpakkingen, wordt Sabine Sagaert voorgedragen als bestuurder tijdens de algemene vergadering van 28 mei. Belgische beursgenoteerde bedrijven moeten vanaf 2019 een derde vrouwen in de raad van bestuur hebben. Miko was naarstig op zoek naar een vrouwelijke bestuurder. De visvijver is klein en de concurrentie enorm, luidt het bij de onderneming.