Ronnie Leten heeft zelf gevraagd om het bedrijf te verlaten. Een reden is niet bekendgemaakt. De 60-jarige Leten was al sinds 1985 in dienst van Atlas Copco, waar hij in 2009 CEO werd. In 2013 werd hij Trends Manager van het jaar.

Tegelijkertijd met het aftreden van Leten maakte Atlas Copco, dat ook een grote fabriek in Wilrijk heeft, zijn voornemen bekend om de groep in twee te splitsen: een nieuw bedrijf dat focust op de mijnbouwactiviteiten en het bestaande Atlas Copco dat focust op de industriële activiteiten.

Ronnie Leten heeft zelf gevraagd om het bedrijf te verlaten. Een reden is niet bekendgemaakt. De 60-jarige Leten was al sinds 1985 in dienst van Atlas Copco, waar hij in 2009 CEO werd. In 2013 werd hij Trends Manager van het jaar. Tegelijkertijd met het aftreden van Leten maakte Atlas Copco, dat ook een grote fabriek in Wilrijk heeft, zijn voornemen bekend om de groep in twee te splitsen: een nieuw bedrijf dat focust op de mijnbouwactiviteiten en het bestaande Atlas Copco dat focust op de industriële activiteiten.