Evrard neemt de functie over van Matteo Gatta, die "Chief Innovation Officer" wordt bij de Belgacom groep, luidt het in een persbericht. Als CEO van Scarlet wordt Pierre-Eric Evrard verantwoordelijk voor de strategie en het algemeen management van Scarlet België.

Evrard startte zijn loopbaan in 1979 bij het Belgisch leger als telecom expert in crypto telecom. Vanaf 1989 werkte hij voor Côte d'Or, waar hij verantwoordelijk was voor de sponsoring. Hij kwam in 1995 bij Belgacom terecht waar hij de functie bekleedde van senior product manager voor Proximus. Sinds 1998 stond Evrard aan het hoofd van het departement Group Relations van Belgacom.

Evrard neemt de functie over van Matteo Gatta, die "Chief Innovation Officer" wordt bij de Belgacom groep, luidt het in een persbericht. Als CEO van Scarlet wordt Pierre-Eric Evrard verantwoordelijk voor de strategie en het algemeen management van Scarlet België. Evrard startte zijn loopbaan in 1979 bij het Belgisch leger als telecom expert in crypto telecom. Vanaf 1989 werkte hij voor Côte d'Or, waar hij verantwoordelijk was voor de sponsoring. Hij kwam in 1995 bij Belgacom terecht waar hij de functie bekleedde van senior product manager voor Proximus. Sinds 1998 stond Evrard aan het hoofd van het departement Group Relations van Belgacom.