Het fonds voor gezondheidstechnologie wil een bedrag van zowat 100 miljoen euro ophalen. Daarmee wordt gemikt op twaalf tot vijftien participaties in sectoren zoals biofarma, medische technologie, diagnostiek en gezondheidsbevorderende voedingsmiddelen.

Het fonds wordt operationeel zodra 30 miljoen euro is samengebracht. Uit een participatiemelding blijkt dat een voorlopige en opschortende kapitaalverhoging van het fonds voor een totaalbedrag van 10 miljoen euro is onderschreven door onder meer Philippe Haspeslagh. Andere namen zijn onder meer Erik Tambuyzer (Genzyme), Patrick de Bellefroid (Quest Management) en Robert Taub (Recoly).

L.D.

Het fonds voor gezondheidstechnologie wil een bedrag van zowat 100 miljoen euro ophalen. Daarmee wordt gemikt op twaalf tot vijftien participaties in sectoren zoals biofarma, medische technologie, diagnostiek en gezondheidsbevorderende voedingsmiddelen. Het fonds wordt operationeel zodra 30 miljoen euro is samengebracht. Uit een participatiemelding blijkt dat een voorlopige en opschortende kapitaalverhoging van het fonds voor een totaalbedrag van 10 miljoen euro is onderschreven door onder meer Philippe Haspeslagh. Andere namen zijn onder meer Erik Tambuyzer (Genzyme), Patrick de Bellefroid (Quest Management) en Robert Taub (Recoly). L.D.