Peter Quaghebeur werd in 1999 benoemd tot commercieel directeur bij de VMMa en werd vier jaar later aangeduid als directeur-generaal. Voor die periode was hij onder meer aan de slag bij Het Laatste Nieuws.

"De afgelopen 20 jaar heb ik met hart en ziel gewerkt voor een fantastische groep", stelt Quaghebeur in een mededeling. "Onze wegen scheiden nu, maar ik kijk met grote tevredenheid en fierheid terug op de kansen die ik er gekregen heb en op de resultaten die we er samen geboekt hebben," luidt het.

Quaghebeur houdt zich ter beschikking van de raad van bestuur in afwachting van een opvolger. Die zou nog dit jaar bekend moeten zijn. Het is voorlopig niet duidelijk of Quaghebeur ergens anders aan de slag gaat.

Peter Quaghebeur werd in 1999 benoemd tot commercieel directeur bij de VMMa en werd vier jaar later aangeduid als directeur-generaal. Voor die periode was hij onder meer aan de slag bij Het Laatste Nieuws. "De afgelopen 20 jaar heb ik met hart en ziel gewerkt voor een fantastische groep", stelt Quaghebeur in een mededeling. "Onze wegen scheiden nu, maar ik kijk met grote tevredenheid en fierheid terug op de kansen die ik er gekregen heb en op de resultaten die we er samen geboekt hebben," luidt het.Quaghebeur houdt zich ter beschikking van de raad van bestuur in afwachting van een opvolger. Die zou nog dit jaar bekend moeten zijn. Het is voorlopig niet duidelijk of Quaghebeur ergens anders aan de slag gaat.