De Belg Peter Guenter (50) wordt bij de farmaceutische groep Sanofi wereldwijd verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten. Guenter is momenteel senior vice president Europe bij Sanofi. Vanaf 1 juli e.k. wordt hij executive vice president global commercial operations. Hij komt ook in het directiecomité van de groep.

Guenter behaalde een master in lichamelijke opvoeding aan de faculteit geneeskunde en gezondheidswetenschappen van de universiteit van Gent. Hij werkt sinds 1995 bij Sanofi en werd er in 2000 algemeen directeur van Sanofi België. Sinds 2011 is hij senior vice president Europa.

Het Franse Sanofi is een van de grootste farmagroepen ter wereld. Er werken ruim 110.000 mensen in meer dan honderd landen, waarvan 780 in België. (Belga/KVDA)

De Belg Peter Guenter (50) wordt bij de farmaceutische groep Sanofi wereldwijd verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten. Guenter is momenteel senior vice president Europe bij Sanofi. Vanaf 1 juli e.k. wordt hij executive vice president global commercial operations. Hij komt ook in het directiecomité van de groep. Guenter behaalde een master in lichamelijke opvoeding aan de faculteit geneeskunde en gezondheidswetenschappen van de universiteit van Gent. Hij werkt sinds 1995 bij Sanofi en werd er in 2000 algemeen directeur van Sanofi België. Sinds 2011 is hij senior vice president Europa. Het Franse Sanofi is een van de grootste farmagroepen ter wereld. Er werken ruim 110.000 mensen in meer dan honderd landen, waarvan 780 in België. (Belga/KVDA)