Peter De Keyzer volgt op1 april 2011 op zijn beurt Freddy Van den Spiegel op als chief economist bij BNP Paribas Fortis.

Van Craeynest maakt sinds een jaar deel uit van het departement macro-economie van Petercam, waar hij het investeringsbeleid mee uitstippelt. Voor Van Craeynest bij Petercam aan de slag ging, was hij bij KBC hoofd van de cel macro-economische analyse binnen KBC Asset Management. Van Craeynest wordt de derde chief economist bij Petercam in korte tijd. Peter De Keyzer volgde begin 2009 Geert Noels op, die met Econopolis een eigen vennootschap opstartte.

Peter De Keyzer was, voor hij in 2009 hoofdeconoom werd bij Petercam, investeringsadviseur bij ABN AMRO Belgium. Net als Van Craeynest werkte hij ook bij KBC Asset Management. De Keyzer is lid van het Febelfin Panel of Bank Economists en schrijft een column in het weekblad Trends over economie en financiën.

Peter De Keyzer volgt op1 april 2011 op zijn beurt Freddy Van den Spiegel op als chief economist bij BNP Paribas Fortis. Van Craeynest maakt sinds een jaar deel uit van het departement macro-economie van Petercam, waar hij het investeringsbeleid mee uitstippelt. Voor Van Craeynest bij Petercam aan de slag ging, was hij bij KBC hoofd van de cel macro-economische analyse binnen KBC Asset Management. Van Craeynest wordt de derde chief economist bij Petercam in korte tijd. Peter De Keyzer volgde begin 2009 Geert Noels op, die met Econopolis een eigen vennootschap opstartte. Peter De Keyzer was, voor hij in 2009 hoofdeconoom werd bij Petercam, investeringsadviseur bij ABN AMRO Belgium. Net als Van Craeynest werkte hij ook bij KBC Asset Management. De Keyzer is lid van het Febelfin Panel of Bank Economists en schrijft een column in het weekblad Trends over economie en financiën.