De nieuwjaarsreceptie bij KBC in Leuven verliep dit jaar een tikkeltje anders dan gewoonlijk. Tijdens de toespraak van Daniel Falque, de ceo van KBC België, pakten enkele werknemers uit met een flashmob.

De topman was niet verder geraakt dan de kernwoorden 'openheid, nieuwsgierigheid, tolerantie, fun en pride' toen de eerste tonen van het nummer Party Rock Anthem van LMFAO door de luidsprekers schalden en enkele werknemers naar voren liepen en uitbundig begonnen te dansen. In een mum van tijd stond nagenoeg de hele zaal te springen. Gelukkig voor hen kon Falque wel lachen om de stunt. Of wist hij hiervan en zet KBC het jaar in met een geslaagde reclamestunt? Bekijk het filmpje hieronder en oordeel zelf:

De nieuwjaarsreceptie bij KBC in Leuven verliep dit jaar een tikkeltje anders dan gewoonlijk. Tijdens de toespraak van Daniel Falque, de ceo van KBC België, pakten enkele werknemers uit met een flashmob. De topman was niet verder geraakt dan de kernwoorden 'openheid, nieuwsgierigheid, tolerantie, fun en pride' toen de eerste tonen van het nummer Party Rock Anthem van LMFAO door de luidsprekers schalden en enkele werknemers naar voren liepen en uitbundig begonnen te dansen. In een mum van tijd stond nagenoeg de hele zaal te springen. Gelukkig voor hen kon Falque wel lachen om de stunt. Of wist hij hiervan en zet KBC het jaar in met een geslaagde reclamestunt? Bekijk het filmpje hieronder en oordeel zelf: