Rond de reconversiegroep hangt een waas van discretie. Zij zoekt voor de Vlaamse overheid een nieuwe investeerder voor de Opel-fabriek in Antwerpen. General Motors laat de fabriek open tot einde 2010. Op die manier blijft nog wat meer tijd en ruimte voor de zoektocht naar een nieuwe investeerder. De voorkeur gaat uit naar een autofabrikant of een industriële partner.

De leden van de reconversiegroep blijven geheim. Maar de onvervalste captain of industry, baron Paul Buysse, behoort tot de selecte club. De baron bekleedde al topfuncties in de voertuigsector bij onder meer Ford, British Leyland, en BTR.

Paul Buysse bevestigt noch ontkent dat hij actief is in de reconversiegroep. Slechts één lid is bekend: Derrick Gosselin, de kabinetschef van de Vlaamse minister-president Kris Peeters (CD&V).

W.R.

Rond de reconversiegroep hangt een waas van discretie. Zij zoekt voor de Vlaamse overheid een nieuwe investeerder voor de Opel-fabriek in Antwerpen. General Motors laat de fabriek open tot einde 2010. Op die manier blijft nog wat meer tijd en ruimte voor de zoektocht naar een nieuwe investeerder. De voorkeur gaat uit naar een autofabrikant of een industriële partner. De leden van de reconversiegroep blijven geheim. Maar de onvervalste captain of industry, baron Paul Buysse, behoort tot de selecte club. De baron bekleedde al topfuncties in de voertuigsector bij onder meer Ford, British Leyland, en BTR. Paul Buysse bevestigt noch ontkent dat hij actief is in de reconversiegroep. Slechts één lid is bekend: Derrick Gosselin, de kabinetschef van de Vlaamse minister-president Kris Peeters (CD&V). W.R.