De curatoren van de failliete Optima Bank hebben geen verlenging gevraagd van het beschikkingsverbod op het privévermogen van de voormalige topman Jeroen Piqueur, meldt curator Hans De Meyer.

Het beschikkingsverbod dat werd opgelegd door de Gentse rechtbank van koophandel loopt af op 30 juni, vandaag dus.

Dat betekent dat Piqueur vanaf morgen - vrijdag 1 juli - weer enkele uitgaven mag doen, hoewel hij niet over zijn volledige vermogen kan en mag beschikken.

De curatoren van Optima Bank hebben namelijk bijkomend bewarend beslag laten leggen op verscheidene roerende goederen en luxewagens van de voormalige Optima-topman. Ook de aandelen die Piqueur in bepaalde venootschappen bezit, blijven tot nader order geblokkeerd.

Bank Nagelmackers had op 10 juni ook al bewarend beslag gelegd onder derden in naam van Optima Bank lastens Piqueur én zijn kinderen. (Belga/BO)

De curatoren van de failliete Optima Bank hebben geen verlenging gevraagd van het beschikkingsverbod op het privévermogen van de voormalige topman Jeroen Piqueur, meldt curator Hans De Meyer. Het beschikkingsverbod dat werd opgelegd door de Gentse rechtbank van koophandel loopt af op 30 juni, vandaag dus.Dat betekent dat Piqueur vanaf morgen - vrijdag 1 juli - weer enkele uitgaven mag doen, hoewel hij niet over zijn volledige vermogen kan en mag beschikken.De curatoren van Optima Bank hebben namelijk bijkomend bewarend beslag laten leggen op verscheidene roerende goederen en luxewagens van de voormalige Optima-topman. Ook de aandelen die Piqueur in bepaalde venootschappen bezit, blijven tot nader order geblokkeerd.Bank Nagelmackers had op 10 juni ook al bewarend beslag gelegd onder derden in naam van Optima Bank lastens Piqueur én zijn kinderen. (Belga/BO)