Filip Tack blijft wel bestuurder en wordt algemeen directeur voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika en is verantwoordelijk voor productontwikkeling en marketing.

Trumeter is een Amerikaan met meer dan 20 jaar managementervaring. Hij heeft al meerdere start-ups geleid. Voordien was de Amerikaan oprichter en bestuurder van KPI-softwarebouwer myDials en CEO van iProfile en Sapling Systems. Hij werkte ook bij Citect, SAP en Infoware.

De nieuwe CEO moet Nomadesk via partnerships en indirecte verkoop meer op de kaart zetten. Nomadesk, het vroegere Aventiv, verkoopt een systeem om nomadisch te kunnen werken, inclusief het delen en synchroniseren van bestanden in the cloud.

De softwareontwikkelaar uit Deurle trok in oktober zijn kapitaal nog op tot meer dan 4 miljoen euro. Eind 2009 was er een overgedragen verlies van bijna 4,7 miljoen euro.

B.L.

Filip Tack blijft wel bestuurder en wordt algemeen directeur voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika en is verantwoordelijk voor productontwikkeling en marketing. Trumeter is een Amerikaan met meer dan 20 jaar managementervaring. Hij heeft al meerdere start-ups geleid. Voordien was de Amerikaan oprichter en bestuurder van KPI-softwarebouwer myDials en CEO van iProfile en Sapling Systems. Hij werkte ook bij Citect, SAP en Infoware. De nieuwe CEO moet Nomadesk via partnerships en indirecte verkoop meer op de kaart zetten. Nomadesk, het vroegere Aventiv, verkoopt een systeem om nomadisch te kunnen werken, inclusief het delen en synchroniseren van bestanden in the cloud. De softwareontwikkelaar uit Deurle trok in oktober zijn kapitaal nog op tot meer dan 4 miljoen euro. Eind 2009 was er een overgedragen verlies van bijna 4,7 miljoen euro. B.L.