Met de nieuwe functie 'secretaris-generaal' wil Voka zijn interne werking versterken en zijn slagkracht als belangenbehartiger en dienstverlener voor ondernemingen verhogen, luidt het.

Niko Demeester werkt momenteel als associate partner bij het consultancybedrijf CSC. Hij is licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen en volgde een Master of Arts in Economics bij de KU Leuven. Van 1995 tot 2001 was Demeester adviseur bij het VBO (Verbond van Belgische Ondernemingen). Later werkte hij als consultant bij Cap Gemini, tot staatssecretaris voor Administratieve Vereenvoudiging Vincent Van Quickenborne hem in 2003 inlijfde als kabinetschef.

Vanaf 1 september ziet het huidige managementteam van Voka er als volgt uit: Jo Libeer (gedelegeerd bestuurder), Eric Vermeylen (directeur kenniscentrum), Joost Germis (directeur ondernemingen), Björn Crul (directeur communicatie) , Daniëlle Hertogs (financieel en administratief directeur en Niko Demeester ( secretaris-generaal).

Met de nieuwe functie 'secretaris-generaal' wil Voka zijn interne werking versterken en zijn slagkracht als belangenbehartiger en dienstverlener voor ondernemingen verhogen, luidt het. Niko Demeester werkt momenteel als associate partner bij het consultancybedrijf CSC. Hij is licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen en volgde een Master of Arts in Economics bij de KU Leuven. Van 1995 tot 2001 was Demeester adviseur bij het VBO (Verbond van Belgische Ondernemingen). Later werkte hij als consultant bij Cap Gemini, tot staatssecretaris voor Administratieve Vereenvoudiging Vincent Van Quickenborne hem in 2003 inlijfde als kabinetschef. Vanaf 1 september ziet het huidige managementteam van Voka er als volgt uit: Jo Libeer (gedelegeerd bestuurder), Eric Vermeylen (directeur kenniscentrum), Joost Germis (directeur ondernemingen), Björn Crul (directeur communicatie) , Daniëlle Hertogs (financieel en administratief directeur en Niko Demeester ( secretaris-generaal).