Hansen blijft behalve bestuurder bij Electrabel ook lid van het uitvoerend comité van GDF Suez en voorzitter van het comité voor het energiebeleid van de groep.

Volgens het persbericht van Electrabel blijft Hansen, op verzoek van topman van GDF Suez Gérard Mestrallet, de gesprekken met de Belgische regering voortzetten. Die onderhandelingen worden gevoerd om een akkoord af te ronden over de verlenging van de levensduur van de Belgische kerncentrales.

Zijn opvolger, de West-Vlaming Dirk Beeuwsaert (62), is sinds 5
maart 2009 adjunct directeur-generaal van Suez, verantwoordelijk voor de bedrijfstak Energy Europe & International, lid van het
directiecomité en lid van het uitvoerend comité van GDF Suez.

Hansen blijft behalve bestuurder bij Electrabel ook lid van het uitvoerend comité van GDF Suez en voorzitter van het comité voor het energiebeleid van de groep.Volgens het persbericht van Electrabel blijft Hansen, op verzoek van topman van GDF Suez Gérard Mestrallet, de gesprekken met de Belgische regering voortzetten. Die onderhandelingen worden gevoerd om een akkoord af te ronden over de verlenging van de levensduur van de Belgische kerncentrales.Zijn opvolger, de West-Vlaming Dirk Beeuwsaert (62), is sinds 5 maart 2009 adjunct directeur-generaal van Suez, verantwoordelijk voor de bedrijfstak Energy Europe & International, lid van het directiecomité en lid van het uitvoerend comité van GDF Suez.