De algemene vergadering van Sofina heeft plaats op 15 april. De raad van bestuur van de holding stelt voor om Michel Tilmant te benoemen voor een termijn van drie jaar. Hij wordt voorgedragen als onafhankelijk bestuurder. Dat staat te lezen in de oproeping voor de algemene vergadering van de Boël-holding.

Sinds zijn vertrek bij ING neemt Tilmant het ene na het andere nieuwe bestuurdersmandaat op. De ex-bankier zetelt sinds enkele maanden namens de Belgische staat in de raad van bestuur van het Franse BNP Paribas. Daarnaast is Tilmant ook bestuurder bij de kalkgroep Lhoist en is hij adviseur van Verlinvest, een investeringsvehikel van de AB InBev-families De Spoelberch en De Mevius.

De algemene vergadering van Sofina heeft plaats op 15 april. De raad van bestuur van de holding stelt voor om Michel Tilmant te benoemen voor een termijn van drie jaar. Hij wordt voorgedragen als onafhankelijk bestuurder. Dat staat te lezen in de oproeping voor de algemene vergadering van de Boël-holding. Sinds zijn vertrek bij ING neemt Tilmant het ene na het andere nieuwe bestuurdersmandaat op. De ex-bankier zetelt sinds enkele maanden namens de Belgische staat in de raad van bestuur van het Franse BNP Paribas. Daarnaast is Tilmant ook bestuurder bij de kalkgroep Lhoist en is hij adviseur van Verlinvest, een investeringsvehikel van de AB InBev-families De Spoelberch en De Mevius.