Voor deze editie ging de aandacht naar de veranderingen die de vier genomineerden in hun business hebben bewerkstelligd.Het publiek - dat kon stemmen via de website en live in de zaal - koos voor Moortgat omdat hij als business leader zijn bedrijf binnen de sector "op duurzame wijze naar de internationale top loodste", luidt het.

Michel Moortgat (°1967), die in 2010 door Trends uitgeroepen werd tot Manager van het Jaar, maakt deel uit van de vierde generatie. Samen met zijn broer nam hij de brouwerij over in 1998 door de verschillende familiale aandeelhouders uit te kopen. Vandaag is Duvel Moortgat een van de grootste onafhankelijke brouwerijgroepen in België en onderscheidt het zich van de concurrentie door te focussen op het specialebierensegment. Het bedrijf verenigt sterke merken zoals Duvel, Vedett, Liefmans, Chouffe, De Koninck en Boulevard, met productievestigingen in België, de VS en Tsjechië.

Zo'n 400 alumni, vroegere winnaars en genomineerden namen deel aan de 14e editie van de Vlerick Award die plaatsvond in Le Plaza in Brussel. De andere genomineerden waren: Christ'l Joris (ETAP Lighting), Martine Reynaers (Reynaers Aluminium NV) en Guido Vanherpe (La Lorraine Bakery Group).

Voor deze editie ging de aandacht naar de veranderingen die de vier genomineerden in hun business hebben bewerkstelligd.Het publiek - dat kon stemmen via de website en live in de zaal - koos voor Moortgat omdat hij als business leader zijn bedrijf binnen de sector "op duurzame wijze naar de internationale top loodste", luidt het. Michel Moortgat (°1967), die in 2010 door Trends uitgeroepen werd tot Manager van het Jaar, maakt deel uit van de vierde generatie. Samen met zijn broer nam hij de brouwerij over in 1998 door de verschillende familiale aandeelhouders uit te kopen. Vandaag is Duvel Moortgat een van de grootste onafhankelijke brouwerijgroepen in België en onderscheidt het zich van de concurrentie door te focussen op het specialebierensegment. Het bedrijf verenigt sterke merken zoals Duvel, Vedett, Liefmans, Chouffe, De Koninck en Boulevard, met productievestigingen in België, de VS en Tsjechië. Zo'n 400 alumni, vroegere winnaars en genomineerden namen deel aan de 14e editie van de Vlerick Award die plaatsvond in Le Plaza in Brussel. De andere genomineerden waren: Christ'l Joris (ETAP Lighting), Martine Reynaers (Reynaers Aluminium NV) en Guido Vanherpe (La Lorraine Bakery Group).