Op 1 november wordt Marleen Vaesen de nieuwe CEO van PinguinLutosa. Vaesen volgt Hein Deprez op, die als voorzitter van het Strategisch Comité mee de strategie van het bedrijf zal blijven bepalen.

Marleen Vaesen startte haar carrière bij Procter & Gamble en werkte ook bij Sara Lee. In 1999 werd ze algemeen directeur van Douwe Egberts België, een dochtermaatschappij van Sara Lee. Later was ze er verantwoordelijk voor de strategische planning en innovaties en stuurde ze de verkoops- en financiële resultaten aan van een tiental Europese landen. Vaesen is ook bestuurder bij Roularta Media Group en Van de Velde.

De West-Vlaamse voedingsgroep zette begin september de aardappeldivisie (Lutosa) in de etalage. De onderhandelingen daarover zijn nog steeds aan de gang. PinguinLutosa verwacht dat de gesprekken afgerond zullen worden tegen het einde van het kalenderjaar. Eerder werd de divisie geschat op een waarde van 225 miljoen euro. (Belga/BO)

Op 1 november wordt Marleen Vaesen de nieuwe CEO van PinguinLutosa. Vaesen volgt Hein Deprez op, die als voorzitter van het Strategisch Comité mee de strategie van het bedrijf zal blijven bepalen. Marleen Vaesen startte haar carrière bij Procter & Gamble en werkte ook bij Sara Lee. In 1999 werd ze algemeen directeur van Douwe Egberts België, een dochtermaatschappij van Sara Lee. Later was ze er verantwoordelijk voor de strategische planning en innovaties en stuurde ze de verkoops- en financiële resultaten aan van een tiental Europese landen. Vaesen is ook bestuurder bij Roularta Media Group en Van de Velde. De West-Vlaamse voedingsgroep zette begin september de aardappeldivisie (Lutosa) in de etalage. De onderhandelingen daarover zijn nog steeds aan de gang. PinguinLutosa verwacht dat de gesprekken afgerond zullen worden tegen het einde van het kalenderjaar. Eerder werd de divisie geschat op een waarde van 225 miljoen euro. (Belga/BO)