MDxHealth meldt in een transparantieverklaring dat Alychlo, een holding van zakenman Marc Coucke , een belang van 3,32 procent in het Luikse biotechnologiebedrijf verwerft. Dat belang stemt overeen met 1.459.938 aandelen, zo blijkt.

MDxHealth is gespecialiseerd in kankerbehandeling. Volgens De Tijd wordt Coucke meteen de op twee na grootste aandeelhouder van het bedrijf. Het aandeel MDxHealth klom donderdag meteen acht procent hoger.

Maandag nog bleek dat Alychlo een participatie in Fagron, leverancier aan apotheken, heeft van 3,38 procent.

Begin juni raakte bekend dat Coucke investeert in miLab, een toestel dat bloedstaal analiseert in vijftien minuten. In de ontwikkeling werd 60 miljoen euro geïnvesteerd. Marc Coucke neemt een vijfde van de investering voor zijn rekening.

"Dit wordt een gamechanger in de wereld van de gezondheidszorg", aldus Coucke begin juni bij de voorstelling van miLab. (Belga/BO)

MDxHealth meldt in een transparantieverklaring dat Alychlo, een holding van zakenman Marc Coucke , een belang van 3,32 procent in het Luikse biotechnologiebedrijf verwerft. Dat belang stemt overeen met 1.459.938 aandelen, zo blijkt. MDxHealth is gespecialiseerd in kankerbehandeling. Volgens De Tijd wordt Coucke meteen de op twee na grootste aandeelhouder van het bedrijf. Het aandeel MDxHealth klom donderdag meteen acht procent hoger. Maandag nog bleek dat Alychlo een participatie in Fagron, leverancier aan apotheken, heeft van 3,38 procent.Begin juni raakte bekend dat Coucke investeert in miLab, een toestel dat bloedstaal analiseert in vijftien minuten. In de ontwikkeling werd 60 miljoen euro geïnvesteerd. Marc Coucke neemt een vijfde van de investering voor zijn rekening. "Dit wordt een gamechanger in de wereld van de gezondheidszorg", aldus Coucke begin juni bij de voorstelling van miLab. (Belga/BO)